Alla inlägg under mars 2011

Av Annika Skoog - 5 mars 2011 22:54

Godkväll mina vänner.....


Idag var det dax för att köra till Växjö(Öjaby) för att fira min kära syster, och sonen. Kom i väg strax innan klockan tio och efter att vi har kört ca tio minuter/en kvart klagar Lovisa på att hon har ont i magen, tar fram en påse och kräks........ HM! Jag det var ju bara för henne och pappan och vara hemma från kalaset idag. Med tanke på att Hugo har kräkt häromnatten, och 20 mil i bil enkel resa, tack men nej tack.......... Hämtade mormor & morfar i Norje på vägen upp.


En trevlig dag hos systern med god mat och umgås och träffas lite, det är ju inte varje vecka vi träffas om vi säger så........ Ringde även hem till sambon, och hos Lovisa var det ngt tillfälligt, för hon var hur pigg som helst, och hade ätit under dagen, så om det var kräksjuka eller tillfällig kräkning.......det vet inte jag.


Det blir heldag när vi kör till Växjö, hemma igen 22.00, Hugo sovit i stort sett hela vägen, bra att han kan sova när vi åker så långt.


Kalas i morgon Lovisa ska till en kompis, annars blir det nog en lugn dag.


God natt, sov gott

/Annika

Av Annika Skoog - 4 mars 2011 09:48

 

Hugo och Lovisa är självklara objekt när mamman provar sin nya telefon.......

  

Bild vid havet tagen igår, jag å kollegan Nicole promenad till havet med de barn som inte var och hälsade på i skolan.

VAB

Av Annika Skoog - 4 mars 2011 09:15

Godmorgon

Det blev en vab dag för mig idag. Återhämtardag, man vet ju aldrig har varit med om otaliga bakslag när det gäller maginfluensa, eller kräksjuka. Ja vad är skillnaden egentligen?? Äckligt ät det ialla fall. Piggt är det, och Hugo är nästan igång som vanligt med att äta. Hålla alla tummar för att Lovisa inte blir sjuk.


Kalas blir det i helgen. Växjö (Öjaby) lördag. Kalas för Sebastian å Susanne (syster  med son). Vi ska hämta mormor & morfar på vägen upp med. Lovisa ska på bowlingkalas till Ossian på söndag. Så denna helgen går väl som vanligt i 190........


Återkommer kanske i em, ha en trelig fredag,


/Annika

Av Annika Skoog - 3 mars 2011 19:50

Godkväll alla

Jag blir så glad att det varje dag är läsare på min blogg. Det gör min dag. Att människor vill läsa vad jag skriver. KUL!


Det som var mindre kul var ju att Hugo borjade kräkas sent i går kväll, och höll på till någon gång mitt i natten. Stackare, och detta när man ska fylla år. Höll på att tvätta lakan, kudde, täcke, handdukar i natt ZZZZZzzzzzz. Det är så typiskt, bestämt att farmor & farfar skulle hämta honom & Lovisa på em. Fika, handla tårta och kalasa här hemma hos oss sen........


Henrik har vabbat idag, men redan i morse var Hugo mycket piggare. Sjöng, och gav honom paket, han var så nöjd. Han fick ju sin efterlängtade polislegolastbil......

Under dagen har han varit pigg, och ätit. Så han kunde bli firad. Farmor & Farfar kom och hade med sig tårta. Hugo hade bestämt mat, hamburgare. Han fick kort med posten, tack mormor & morfar, Berit & Bo, Eskil & Monica, och våra bästa vänner: Familjen Lidström.  Så Hugos dag blev bra trots kräket i natt. Skönt. Jag vabbar i morgon, eftersom jag predikar 48 timmarsregeln får jag väl även praktisera den........ Återhämtardag i morgon.


/Annika

Av Annika Skoog - 2 mars 2011 22:28

Hej på Er i denna sena timme!

Känner att det får bli en snabb uppdatering. Jobbat, skönt uteväder, lite kallt men ingen blåst. Fick beröm av en förälder i dag, *Tack* du gjorde min dag idag. Det är det lilla, några uppmuntrade ord som gör en väldig varm, och väldigt glad.


Pratade med Ingrid, min barndomsvän sen vi var fem år, och klasskompisar från "lekis" till nian. Nu rear de platsena till klassfesten för alla som slutade nian 1986...... Gå två betala för en, har anmält Ingrid på min plats. Ska bli roligt, men än så länge är det bara nio stycken från vår klass som är anmälda, hoppas på fler!


Kören i kväll, sånger till påsk, vi ska sjunga annandag påsk. Gospelsångerna var ju roligare om man säger så.......... Några av de här sångerna var roliga att sjunga, men lite för "gudigt" för min smak men sjunger man i kyrkans körer så e det bara att gilla läget.......


Hugo stackaren kräktes precis, då får han vara hemma och sjuk på sin 5-årsdag. Lille store killen som blir fem i morgon, och då är han hemma och kräker. Får se hur det blir under dagen men lite firande får det bli. Får se om farmor & farfar kommer hit en stund trots att han kräkte. Får väl se hur mycket det blir av det, om det blir fler gånger under natten..........


/Annika

Av Annika Skoog - 1 mars 2011 17:14

Hej på Er!

Ja det blev ju som sagt en Iphone, jag kunde köra och hämta den redan igår eftersom simskolan blev inställd pga tekniskt underhåll, eller vad det var. Det är en halv vetenskap och komma underfund med telefonen. Helt annat än de mobiler jag har haft innan. Men men efter lite trixande och joxande, så hjälpte mannen mig att på den att fungera. Fick lägga in adressboken för hand för att mitt gamla simkort var inte ett 3G kort......... Så jag har nog inte allas mobiler, så messa gärna mig så jag kan lägga till Er!


Första mars, den första vårmånden enligt almanackan. Kallt som tusan, dock blåste det inget idag och det är ju ovanligt här i södra skåne. Vi har utevecka på jobb och idag var vi på "Höga berget", ja ja berg och berg det är mer än stor kulle. Barnen gillar att gå på utflykt dit och hitta nya saker, leka olika lekar osv. Vi åt middag på berget med. En härlig utedag.


Lite presentköp har hunnits med under em. Vi ska köra till Växjö och gratulera Susanne och Sebastian som har födelsedagar under mars (20/3, 8/3).  Nu får det bli lite mat, sen får jag komma i säng i tid i kväll, inte leka med nya telefonen i kväll igen.........


//Annika

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards