Alla inlägg den 13 mars 2011

Av Annika Skoog - 13 mars 2011 14:14

Hej på er alla!

Vaknade i går av strålande sol å lite vårkänslor. Eftersom städningen redan var avklarad i fredags så hade vi en helt orörd dag framför oss. Hängde ut tvätt(lakan å örngott), det är ett säkert vårtecken, när Annika hänger ut tvätt är våren på gång. Det luktar så gott med vindtorkad tvätt.


Pratade med Jessica, och om vi skulle ta och träffas lite på em, en kopp kaffe eller så. Bestämde att vi skulle höras av senare. Pojkarna hade varit i garaget på fm, och de kom vid lunch igen. Vi bestämde att vi skulle köra in på res & matmässan i Ystad, för å se vad den hade att erbjuda. Lite provsmak av div. mat, samt lite annat smått å gott. Lite prat med Anne, svägerskans kompis och vi har med lärt känna henne. Pratade igen med Jessica, de hade blivit barnfria en kväll/natt till för sonen deras ville stanna hos mormor & morfar en natt till. Därför blev det hastigt å lustigt bestämt att hon & Chrille skulle komma hit på lite mat å melodifestival eftersom det kändes som om det var 100 år sedan vi träffades alla. Vi bjöd även vår vän Krister, han hade vi inte träffat sen jul. Kärt återseende. Även om kvällen blev kort var den mycket trevlig och det kändes verkligen att det var längesedan vi träffades. Som sagt det spontana blir nästan alltid bäst, eller hur Anki??? (Andra kompisar till oss där vi bara skulle tex. åka lilla tåget i somras, som slutade med mat, minigolf å glass på Jakten, körde hemifrån 14:00, hemma 21:00)

Stackars Jessica blev illamående, så de fick bryta upp tidigare än väntat. Men blir man dålig är det bättre att vara hemma och vara dålig..........


Melodifestvalen, vann rätt låt???? Ja den var väl rätt fartig, även om jag gillade The Moniker (ja jag är Beatles fan), och Sanna (hon är ju nästan från Sölvesborg). Lovisa var mycket nöjd med sin melodifestivalskiva som hon köpte tidigare i dag, delvis sponsrad av mamman. Hugo köpte polisbilslego,, delvis sponsrad av pappan då.........


Hugo varit på 5 årskalas hos en av bästa kompisarna idag, en mycket nöjd kille hämtade jag som hade varit på skattjakt, ätit hamburgare lekt å fått godis.

Mamman däremot fick smått panik imorse när hennes nya telefon var helt svart i displayen, gick inte att få igång. Jaha, det var den "Ajfånen" det, den höll i två veckor, men man kan tydligen inte använda den........... In till affären där den införskaffades........ tack killen i "luckan" som hjälpte mig. Tydligen kan Apples produkter låsa sig, han höll in två knappar ganska länge, sen gick den igen. Puh!


I morgon, ny vecka, nya utmaningar.

/Annika

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards