Alla inlägg den 20 mars 2011

Av Annika Skoog - 20 mars 2011 20:25

......igen tiden går som vanligt i racerfart, och som vanligt hinner man inte med. Suck!


Helgen har varit lugn, fredag slutade tidigt, hem och städade av här. Fredagslugnet å myset efter en arbetsvecka är härligt. Tacos å lite godis fick det bli, perfekt när det är fredag.


Igår lördag var det ett ljuvligt vårväder, ut med tvätten, ut med mig å barnen. Jag planterade några penseér och barnen lekte, och cyklade. Mannen kom hem med lite ved. Eftermiddagen körde vi en sväng till Bo Ohlssons, och vi avslutade kvällen med lite god mat, samt febrilt letade av Lovisas Nintendo.... Hon hade ingen aaaaning om vart hon lagt den, men efter mycket letade hittade vi den på en stol.............


Lika härlig dag i dag, solen sken. Mannen körde till garaget med min bilbuse, och gick igenom besiktningsprotokollet. Bytte däck, ett var tydligen inte runt.........därför snedslitet. Den har varit lite skakig å köra, men inte nu. Vilken skillnad, jaja. Vi tog en sväng till Malmö, där vi skulle införkaffa en ny spindelled, eftersom den behöver bytas.  Min favvoaffär är inte Biltema, men den affären gillar en del andra i familjen. Det jag gillar med Svågertorp numera är att numera IKEA också finns där. Jag & Lovisa gick på IKEA medans Hugo & Henrik var på Biltema, vi hittade div. småsaker ( som vanligt). Det fick bli mat på IKEA med. En trevlig avslutning på helgen. Mannen får ta sig an min bil en eller ett par kvällar i veckan. Skönt med en sambo som fixar det åt mig. Guld värt!

Helt dimmigt när vi körde från Malmö, gillas inte.....


Dagens Grattis: Susanne, kära syster.

Dagens i-landsproblem: Kan inte logga in via Iphone på facebook......... (den står bara å tuggar å tuggar)

Dagens jippi: Spa är bokad för mig och Susanne, 2 juni, Kristi himmelsfärds dag. Längtar!

Dagens sämsta: Sista Solsidan, ska se det om en stund(inpelningsbar dig. box)


/Annika 

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards