Alla inlägg den 26 mars 2011

Av Annika Skoog - 26 mars 2011 16:13

Hejsan på Er alla!


Gårdagskvällen var slapp å skön, efter jag å barnen kommit hem eldade vi lite i pannan, sen hämtade vi pizza. Lagom slappt med hämtemat, pappan var på After Work på Bryggeriet med sina kollegor. Vi hade en fredagsmyskväll med A- amigo, a-a amigo och säsongsavslutning på Barda. Så ska det låta, därefter var vi trötta.


Dagen har varit helt ljuvlig med strålande solsken, dock inte jättemånga plusgrader, men skönt. Vi skjutsade in pappan till hans jobb, dels för att han skulle hämta bilen (det blev några öl på after worken i går.....), dels skulle han jobba några timmar. Vi körde vidare å handlade, hem hängde ut tvätt. Sen kom Jessica och vi gick den långa åkerrundan, som jag kallar den. Rundan är på drygt 5 km, och den gick jag varje morgon förra våren, eller 3 km rundan. Ska försöka vara duktig igen och börja med promenaderna. Lovisa och Hugo cyklade hela rundan, de var jätteduktiga. Lite trötta sista biten hem, men det kan man ju förstå. Lite korv i bröd ute när vi kom hem smakade gott. Då kändes det att vinden var lite kylig, samt att de där plusgraderna kunde varit flera.

Vi fick gå in trots att det tog emot, städning av ett styck hus stod också på listan. Jag testade en s.k städvante i microfiber när jag dammade, väldigt smidigt gick det kan jag säga. Kan rekommenderas varmt!


Ja då ska jag hålla upp ett glas rött, samt laga riktig 80 -talsmat som en tv-kock sa. Eller hon sa att "Sån 80-tals mat som flygande Jacob gör man ju inte längre", HM! Ja men 80- talet för mig var rätt bra, och då för vi väl göra en nostalgitripp i kväll då........ Fast för att vara rikigt 80 tal då skulle nog äppelvinet vara med också.........


/Annika

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards