Alla inlägg den 29 juni 2011

Av Annika Skoog - 29 juni 2011 20:47

Är det igen, nu skulle man ju haft en veckas semster, jaja men det är ju skönt att vi kan vara ute så mkt på jobb med!


Firade sambon i måndags när han fyllde år. Lite grillade hamburgare blev det och farmorn och farfarn kom. Trevligt! Jag väl tillägga att jag bakade tre kladdkakor i söndagskväll (22:00), som han skulle ta med sig och bjuda på jobb. Det är kärlek!!


Barnen börjar gå på semster, vi är ihopslagna med Nypon, den andra varannanveckas utegruppen. Har runt 16-17 barn till middag, lagom. Vi fixar, donar, städar (jag undrar fortfarande VAR i min arbetsbeskrivning det står att det ingår så mkt städning i mitt jobb), säger hej då till barn som slutar!

Lite sorgligt, idag fick vi presenter från två barn till, så gulligt och så rörande!

Jag har nog lite separationsångest för att det här barnen ska sluta, jag drömde en helsjuk dröm förra veckan. Jag och Nicole sitter i en bil på en flygplats, och en bit bort står två pappor (från Hajen) med sina söner......... De ropar till oss: "Ska ni med åka nu?", vi svarar: "Nej vi flyger om en timme! Så vi ses därnere" Papporna: "Vad bra, då ses vi , puss å  kram!" Kan bara tolka den drömmen med separationsångest........


Hugo sista gången hos logopeden, och hon tycker som sagt att han gått framåt. Återbesök i november, så även jag får kanske försöka uttala "R" ordentligt trots att jag inte kan rulla på "R", så kanske sonen också gör det! Vi var på stranden sen efter logopedbesöket, härligt! Jag badade dock inte, 17 grader, hy ka!


Åt på vår uteplats både i går och idag, gott! Det är sommar verkligen. Njuter för fulla muggar.


Nästa vecka kör jag och barnen till Sölvesborg (min hemstad), det är med sommar, för det är Killebom, stadens årliga festival! Ska träffa vänner och även klippa mig hos min "gamla" frisör. Även träffa mormor & morfar, vi hoppas på bra dagar för morfars del!


Nä nu blir det lite plock och sen se inspelad Allsång på Skansen, får se hur Måns sköter sig........


9 dagar kvar att jobba innan sem, och 4 dagar kvar till Killebom! Längtar!


/A



Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards