Alla inlägg den 9 februari 2011

Av Annika Skoog - 9 februari 2011 20:51

Som jag skrivit om innan väntar vi på att barnen ska få vattkoppor. Under sina år på förskolan har de inte varit mottagna för smittan, trots att det vid flera tillfällen gått vattkoppor där. Vi vill ju att de ska ha det som barn, nu vet jag att Hugo utsatts för smitta, men började ge upp. Det verkade som om han skulle klara sig även denna gång.........

Ikväll när barnen skulle duscha säger Hugo: "Kolla mamma jag har en prick på magen, en på armen, en på benet". Kändes nästan som om det "ploppade" upp fler under tiden han duschade. Jag var inte 100% säker på om det verkligen var vattkoppor han drabbats av, men troligtvis. Vi får avvakta tills i morgon, då lär vi ju se i fall det har kommit fler, samt att vi får hoppas att Lovisa också får det nu.

Annars är denna veckan ganska lugn. Jobb och denna veckan är s.k "innevecka", och då är vi ju inte inne hela tiden, utan vi går ju ut en stund på förmiddagen eller eftermiddagen. Sen blir det extra mycket "pyssel", och legobygge, så att barnen känner att det är lite annorlunda än "uteveckorna". Dock har vi ju en stuga där vi kan gå in då vi har utevecka, med plats för pyssel och legobygge även där. 

Lovisa ska på kalas till helgen,det är två av hennes kompisar på förskolan som ska ha kalas ihop. Det ska bli spännande. För övrigt mycket kalas nu. Flera av barnens kompisar som fyller år nu i början på året. Vi ska fira Lovisa å Hugo med släkten här nästa lördag. Lovisas och Hugos barnkalas kommer vi att slå ihop. De fyller med en månads mellanrum, samt har många gemensamma kompisar. Vi kommer att ta deras barnkalas längre fram i vår, i april, då vädret är lite varmare. Då grillar vi korv, samt har lite skattjakt ute vid havet!

Uppdaterar i morgon ifall det är vattkoppor eller inte.......

/Annika

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards