Alla inlägg den 7 februari 2011

Av Annika Skoog - 7 februari 2011 21:07

Vet inte varför texten i förra inlägget blev lite annorlunda......... Kan kanske bero på att jag sitter i dåligt ljus, halvliggandes med datorn i knäet, samt kommit åt någon knapp, igen!

Trevlig kväll....

Av Annika Skoog - 7 februari 2011 20:21

Hejsan!

Måndagen till ända, den har rullat på i 190 som de flesta dagarna just nu.....

Helgen som gick for förbi, fort som bara den. Efter fredagens föreläsning var jag å kollegorna rätt slut i skallen efter ha suttit stilla mellan 8-16, och bara lyssnat...... Hem och bytte om, packade barnens saker för de skulle sova hos farmorn & farfarn. En barnfri kväll, som spenderades med två av sambons kollegor, samt den ena kollegans man/sambo. En mycket trevlig kväll, med god mat. Har ni inte varit på Bryggeriet i Ystad på After Work, så boka bord, gott å prisvärt. Kändes rätt lagom en fredagkväll...

Lördagen hade vi en heldag med vår kör, samt en annan kör i Stora Köpinge. En härlig dag med mycket sång, vi sjöng igenom alla sångerna till gospelkonserten, samt solopartierna. Jag hade övat här hemma och tyckt att jag fått rätt så bra snits på min vers.........Men det e ju det när man övar utan musik, jag hade sjungit versen lägre än den skulle vara. Vi fick sjunga i mikrofon, huga hur ska detta sluta? Men i vers två och tre har jag mycket god hjälp av Ulrika, tack! Hon är van vid solo och sjunger jättebra, känner mig trygg med henne vid min sida. Känns som om vi kommit en bra bit på väg. En härlig dagl som avslutades på Lite Mer, och ja det blev filébuffén, gott, gott, å mätta, mätta!!

Hugo var hos tandläkaren idag, fick mycket beröm och inga hål i tänderna *stolt mamma*. Efter avslutat jobb var det simskoledags, Lovisa tar några simtag nu utan dyna, Hugo kämpar på. Nu sitter jag i soffan med laptopen, och är rätt nöjd med denna dagen.

Natti vänner

/Annika

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards