Alla inlägg den 3 februari 2011

Av Annika Skoog - 3 februari 2011 20:48

Hej å godkväll vänner!


Det var några dagar sedan sist. Hoppas ni haft en bra vecka. Min vecka har varit bra. Vi har haft utevecka på "Hajen" (avd. där jag arbetar), och det har varit en ganska bister sådan vädermässigt. Vi är ute mellan 9 - 15:30, och det har varit ganska blött, kallt, rått å blåsigt. Men barnen har inte klagat, de är ju i rörelse, vi (vuxna) har rätt kläder, dvs.lager 1, lager2, samt ett rejält ytterplagg + termobyxor och då fryser man inte!!

 Vi gick på utflykt till stranden i tisdags, och det var inte den mest ultimata dagen för utflykt, frisk till hård vind, ute vid havet höll vi på att blåsa bort. Kändes i kinderna när vi kom in igen. Men men rätt kläder är a och o.


Idag har vi firat vår lilla/stora flicka som blivit sex år. Vi sjöng för henne i morse, hon hade önskat "happy birthday", vad gör man inte för sitt barn? Nöjd med sina presenter skuttade hon upp, åt frukost för att sen åka till förskolan för att bli firad även där.

Nu på kvällen kom farmor & farfar och kalasade lite. De hade hämtat Lovisa & Hugo innan på förskolan, och handlat tårta. Så vi åt lite önskemiddag: prinskorv, köttbullar, samt stuvade makaroner, potatisgratäng för de vuxna. En lyckad dag enligt Lovisa. En del grattiskort kom på posten med: tack mormor & morfar, Berit & Bo, Eskil & Monica och Andrea & Emma för Hello Kitty pysseltidningen. Samt en hel del telefongrattissamtal. Vi kommer att fira Lovisa 6 år och Hugo 5 år den 19/2, då vi har vuxenkalas för släkt/familj. Ev. blir det ett gemensamt barnkalas för dem??


Morgondagen kommer att spenderas i aulan på Västervångsskolan, vi har fortbildningsdag, delar av nya läroplanen, viktigt och intressant, men vi är inte vana vid att sitta stilla, inne och lyssna en hel dag. Vi blir bjudna på mat på "Lite Mer", ett säkert kort  i restaurangsammanhang.

På kvällen ska vi tillsammans med arbetskamrater till sambon till Bryggeriet i Ystad, på "after work buffé", ska bli gott. All mat man slipper att laga själv är guld värd! Ser fram emot detta, barnen ska  sova hos farmorn & farfarn, de ser också fram emot det.

På lördag är det kördag hela dagen i prästgården i Stora Köpinge, sjunga, sjunga, kul. Jag har övat på "min" solo vers, vers ett i "Joshua fit the battle of Jerico". Känns som om jag har fått lite snits på den, men jag kommer att vara grymt nervös när jag väl ska sjunga......... Är ju körsångare, ej solist! Jag anser att det finns de i kören som sjunger mycket bättre å passar bättre att sjunga solo. Men men, det stärker kanske en............ kvällen avlsutas med att vi blir bjudna på middag på "Lite Mer", hoppas att de har filébuffen, den är gooooood!


På söndag har jag inget planerat, får ta och skicka ut lite barnkalas inbjudningar kanske.......


Ha en härlig helg!!


/Annika


Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards