Alla inlägg den 14 februari 2011

Av Annika Skoog - 14 februari 2011 09:53

Godmorgon!

Helgen förflöt ganska snabbt trots sjuk Hugo. Ringde vår vårdcentral i fredags och bad dem att skriva ut tavegyl om kopporna på Hugo skulle börja klia..... Annars vet jag hur det hade blivit, klåda lördag em.......hela natten å ingen vårdcentral kanske öppen, och akuten känns inte motiverat.

Vi var ute i det fina soliga vädret i lördags em, det blev drygt i två timmar, solen värmde riktigt skönt. Barnen cyklade och lekte, jag plockade ner lite belysning som suttit kvar sen jul....... Skönt att vi går mot ljusare tider nu!

Efter vi hade ätit, börjar Hugos vattkoppor att klia, men vi hade inte hämtat ut "antiklimedicinen", men kylbalsam lindrade, skönt.

Söndag fm, in till apoteket och hämtade medicin, för Hugo sa att det kliade. Lovisa på kalas till två av sina förskolekompisar, och jag och Hugo tillbringade några timmar hemma hos Marie & Coffe, och deras pojkar. Med förhoppning att de skulle bli smittade av Hugo, många kramar och drack ur samma glas låter väl som om att oddsen är höga för vattkoppor även hos dem?? En trevlig em, med lite lunch, kaffe å prat.....aldrig fel.

Hugo verkar bli väldigt trött av tavegylen, han slocknade när vi kom hem. Sov i mer än en timme för att sova igen klockan 20:00 ZZZZZZzzzzz


Dagen vabbar jag, Hugo är bättre. Lovisa är på förskolan, och blir till hennes stora förtjusning hämtade av Anki & Maja *Tack*. Medans Majas bror "lille Hugo" är här i em, allt med hopp om vattkoppor. Under dagen kommer även Jessica ut på besök, ev. på lunch men garanterat på kaffe.........å babbel.........


Avslutar dagen med simskola för Lovisas del.


Jobba imorgon, Henriks tur att vabba.......


/Annika

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards