Alla inlägg den 13 april 2012

Av Annika Skoog - 13 april 2012 21:52

Visst en planerad bjudning med vänner är med alltid trevligt, men ofta medför det vissa förväntningar och en hel del förberedelser........ Idag blev det en sådan spontan grej, jag gillar sånt jättemycket. Vi hade bestämt jag och Jesscia att hon, jag och våra barn skulle sticka till Saltans lekplats med fika på eftermiddagen. Men vädret idag var ju inte så kul........Lite sol på fm, men sen mulet och regn. Så vi bestämde att efter vi varit och handlat present till en kille som Hugo ska på kalas till på söndag, åkte vi till Jessica och Ossian på "fredagsmyseftermiddagsfika", längesedan och trevligt. Barnen lekte och vi satt med varsin kaffekopp i soffan, mina barn fick en formsvacka vid fyratiden och ville åka hem. Väl på väg hem och de kom ut började de leka ute, och då skulle de stanna.........In igen, och sen kom Chrille hem, lite fortsatt babbel. Sen kom de på att vi skulle stanna på tacos, alltid trevligt och gott. Sagt och gjort, detta blev hela eftermiddagen och halva kvällen, Henrik kom in senare, och vi hade en mycket trevlig kväll, längesedan och med lite vin. Vi får hämta min bil i morgon, barnen kollade Barda och vi hade lite pratkväll. Det gillas!


Annars har det varit en tradig vecka, vädermässigt. Mycket regn, trist och inte så mycket värme. Tog veckans städning i går, skönt att ha den fixad på torsdagen. Detta med att ha fått 60 kvm till på en kväll och alla barnens saker finns på deras rum gör ju städningen mer lätt och snabbare, inga leksaker överallt och inget annat som ligger och skräpar. Pratade med Ritva i telefon samtidigt, och det var ju som alltid trevligt. Hon hade träffat en annan kompis till mig, Anders,  och jag kom på att vi skulle höras av ang. träff till sommaren (här är vi ute i god tid........men nu har vi bestämt, dock ej vilken dag eller under vilka former, fika, grilla eller fest, det e ju Killebom, känns som om det blir alla tre, kanske.......)


Kören i går kväll, nu övar vi till vår musikalkväll i Öja den 24/5, från "Joseph and the magic dreamcoat", det blir garanterat kanon när vi satt all text.....alla stämmor osv. Efter något som heter "Missa" som vi sjöng för ngt år sedan (med latinska ord, sanktus, dobrius osv), så klarar vi allt...........


Tidig eftermiddag i dag med som sagt och den spenderades i Öja från tidig em till cirka 21:00, mycket trevligt!


Ha en skön helg kära vänner


//A


Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards