Alla inlägg den 8 april 2012

Av Annika Skoog - 8 april 2012 12:35

Ungefär hela förmiddagen snöade det här........ Tur att det inte la sig, vill ha värme och vår nu!!! Vi beslöt ganska tidigt under dagen att dagens grillning ställer vi in, vi tillagar köttet på låg värme och lång tid i ugnen istället. Vi gjorde en lammstek och en benfrikotlett i ugnen, samt grillspett till barnen. Till detta rostade rotfrukter, och div. kalla såser.


Vi höll på här ungefär hela dagen, dels med vanlig städning, dels med ihopmontering av fler IKEA möbler........ Sambon skruvade ihop ett skrivbord och en förvaringsmöbel........Fula ord kom från våning två flera gånger.......... Jag flyttade upp div. saker som ska vara där uppe, som låg intrycka i skåp här nere, och flyttar man saker från ett skåp medför det för min del automatiskt röjning........Vi höll på upp och ner fram och tillbaka, tills våra gäster kom, jag stod för övrigt i duschen när de kom hit...... Men så skönt att kunna ha hela huset att röra sig på, gott om plats, barnen kollade lite film, spelade lite spel, var på Lovisas och Hugos rum och INGA leksaker här nere, så sköönt!


En trevlig kväll med Familjen Milton och Krister hade vi, och maten blev god.


Har kommit hem från kyrkan där vi sjöng med vår kör och de lite äldre. Lite tvätt och lite fix och ikväll kommer Micke och Anneli, trevligt!


Fortsätt njuta av påsken!


//A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards