Alla inlägg under april 2011

Av Annika Skoog - 8 april 2011 19:15

Inget kul alls, nu på eftermiddagen tog det i att blåsa som fasiken....... Haft en supertrevlig dag på jobb, jag å kära kollegan Nicole skapade med barnen. Jag gjorde påskpyssel, se min fb där finns bild, och N gjorde hand och fotavtryck i gips med barnen (vi har tema kroppen). Vi har även fått ett positivt besked idag.......... Trevligt trevligt trevligt


Slutat tidigt, hem och städa å tvätta. Skulle precis starta en maskin, då blev det strömavbrott, grrrrrrrr. Ev. ett träd som blåst ner över en elledning, var utan ström ca 40 min. Sen fick vi strömmen tillbaka igen.


Ser fram emot klasssfesten i morgon, ser alla inlägg på fb om förfester och hur roligt det ska bli. Lite förväntansfull är man ju allt!


Ha en fortsatt trevlig fredagkväll, nu ska vi se vem som sjunger i så ska det låta??

/A

Av Annika Skoog - 7 april 2011 18:36

Fy fasiken vad det har blåst ute idag. Hörde att vägen mellan Herrestad och Ystad var avstängd en stund under eftermiddagen för att det blåst ner ett träd över vägen. Hoppas bara att inget härhemma blåser sönder......... Sist det blåste, blåste två av våra vindskydd till uteplatsen sönder, och där ute låg brädbitarna som ett plockepinn. Annars har det ju varit ljumma vindar å 12-13 grader. Vad härligt det varit utan blåst.


Annars lite tvätt inför Blekingevisit i helgen. Klassfesten närmar sig och jag ser fram emot att träffa alla igen. Det finns en del i klassen jag inte träffat på 10-15 år....... Känner mig i en längtig period nu. Längtar efter de ljusa sommarkvällarna, sitta ute och grilla. Sitta på uteplatsen med att glas vin, och vänta på att månen ska visa sig bakom trädtoppparna, grilla i Nybro, sitta på bänken och blicka ut över havet, med en go kopp kaffe, eller att glas Cava, bad i Nybro, känna sanden mellan tårna och njuta.

Snart är vi där........


Trevlig torsdagkväll i stormen, håll i hatten

/A


Av Annika Skoog - 6 april 2011 18:41

Idag fyller min pappa  år, vi ska fira honom på söndag. Kom i alla fall i håg att ringa. Nästa år fyller han 70, ojoj, föräldrarna börjar bli gamla nu. Känns ju som om de alltid ska finnas där. Inte roligt när ens föräldrar börjar bli till åren nu. Jaja man själv är ju numera medelålders.......som min kära vän Ingrid sa sist vi pratades vid........


Dagen har gått fort, jobbat till 17:00, hem lagat middag och nu sitter jag här. Skrev i går på min FB sida vad jag gjort under em, inte för att bevisa nått att jag skulle vara duktig eller så. Mest för kul, en del kommentarer att "Puh jag blir trött bara av att läsa" etc............ Å ändå skriver jag inte ALLT jag gör.........HIHI. Har jag ångan uppe är det lika bra att hålla på för att få lite gjort tycker jag, det blir inte lika mycket gjort idag kan jag säga.


Ja veckan är snart till ända, dagarna går i ett, hinner inte med riktigt. Idag fick vi Lovisas klasslista till förskoleklassen på posten. Det blir nog bra, hon får gå med flertalet från sin nuvarande avdelning, Humlan. Spännande att ha skolbarn till hösten!


Trevlig kväll!

/A

Av Annika Skoog - 5 april 2011 17:25

Hej igen. Fick att mejl av bästa vännen Ritva. Hon ska också komma på klassfesten på lördag. Vad roligt. Hon skulle först inte gå, men nu kommer hon med. Båda mina bästa vänner Ingrid å Ritva, å en massa fd klasskompisar. Med kära R, hittar ingen kommentar av dig, vill du kommentera igen?


/A

Av Annika Skoog - 5 april 2011 16:18

Äntligen vår kände i alla fall jag igår!! Redan tidigt på morgonen var det ljuvligt vårigt ute, och på eftermiddagen ville vi bara vara ute kändes det som. Vi gick ut redan efter vi hade ätit på jobb, och stannade ute tills det var dags för att äta mellanmål, och åt det ute gott gott!

Igår blev min bilbuse klar efter att bilprovningen bestämde att den fick för många poäng........ Sambo fixade i helgen å svärfar i går. Blankt papper efter besiktning. Tack å Tack! Nu rullar jag ett år igen, sen får vi se, kanske se sig om efter modell nyare???


Vädret idag var ju mindre kul om man säger så.........Inget vårväder precis, å nu på eftermiddagen regn, gillas ej! Jag och barnen har delat ut inbjudan till deras kalas den 17 april, de ska ha kalas i hop, de har många genensamma kompisar. Utomhus vid fiskebodarna i Nybro, skattjakt och korvgrillning. Det kan nog bli lyckat. Vi var även och handlade vårskor, skor med goretex "skal" kan nog vara kanon till de här två aktiva barnen. Hugo börjar växa om Lovisa i skorna, han hade ½ storlek större än storasyster........ Lite vanlig handling också på hemvägen. Nu elda i "hoggachackamonstret", samt laga mat. Sen är jag nog rätt nöjd med denna dagen........


Det närmar sig med klassfesten, ska bli jättekul Fick meddelande om samåkning från Norje till Sölvesborg på lördag. Det ska ju bli förfest innan klassfesten, kuuuuuul!! Återkommer med rapport efter helgen.


Nä det vara allt för idag från Herrestadsbloggen.

/A

Av Annika Skoog - 3 april 2011 19:53

Har saknat den utlovade solen idag med. Om jag var supereffektiv förra helgen så har jag inte varit hälften så effektiv denna. Idag har jag och barnen varit hemma och bara "skrotat". Ja lite tvätt, dammsugning mat, disk osv har det ju varit. Men det görs ju alla dagar känns det som. Väntat på solen som inte ville visa sig idag heller, grrrrr. Hängde tillockmed ut lite tvätt, men då började det regna. Hm!


Sambon har varit i garaget och fixat med min bil, snällt. Inte så mycket mer att skriva om dagen.

 /A

Av Annika Skoog - 2 april 2011 19:36

Men säger som Petra en fd klasskompis och kollega skrev/sa, hur kan de se så fel? Lovat sol å 15 grader varmt, så är det en dimmig disig dag, med bara 8 grader. För att citera Petra, ja Halleda säger jag bara!!


Denna dagen har varit lite seg..................... Gamla folk ska väl inte vara uppe halva natten å dricka vin........ Nä jag var inte bakis, däremot har jag varit trött hela dagen, värst nu på eftermiddagen. Satt här framför datorn och kände hur grusig jag var ögonen, och hur ögonen höll på att falla ihop ZZZZZZzzzzzzzz


Jag har i alla fall gjort min veckostädning, dammade med städhandsken, fortfarande att rekommendera. Väldigt smidigt och snabbt går det, gillas! Under em åkte Lovisa hem till kompisen Maja för lek, och Majas bror Hugo (lillehugo) stannade här hos oss och lekte med vår Hugo (storehugo). Pappan var i garaget och meckade bil, i morgon ska han laga tvåorna på min bilbuse. Tack snälla Sambo.

Här har det varit lugna gatan, kunde prata i telefon med Ingrid i 40 min ang. bland annat den kommande klassträffen på lördag, det ska bli kuuuul! Vi är bjudna på förfest hos en f.d klasskompis, och det ska bli roligt!


Nu sitter jag här mätt efter intagen middag, och ett glas rött. Strax körslaget. Heja alla duktiga körer!


/A

Av Annika Skoog - 2 april 2011 09:51

hade vi igår. Vi brukar ordna en eller två gånger per termin där vi är på jobbet och äter något gott, dricker lite vin samt har vinlotteri. Som vanligt vann jag inget. Har under åren vi ordnat vinlotteri vunnit kanske fem flaskor, och vi har haft vinlotteri sen hösten 2007......... Lite dålig utdelning kan jag tycka, men men vi har trevligt. Igår skulle Lovisa & Hugo få följa med en stund eftersom jag och kollega N och M ordnade det. Henrik jobbade och vi skulle träffas vid fyratiden för att laga maten samt fixa iordning osv. Nu till barnens besvikelse kom ju pappan hem innan ´vi skulle åka........men mamma du hade ju faktiskt lovat. Jo det hade jag ju, men är ju pappa hemma........ Men barnen och pappan skulle hämta pizza, så de fick åka med in och åka i N`s bil (mycket viktigt). Pappan kunde hämta dem när de ändå skulle hämta pizza. Lite roligt att kollega M`s dotter sa likadant, hon skulle också vara men en stund innan hennes pappa hade kommit hem. Men även där var pappan hemkommen och dottern kom med för vi skulle ju leka jag, Lovisa å Hugo, det sa ni ju i går...... Jaja barn. De är ju söta, lekte både ute och inne. Jättenöjda!


Vi lagade fylld fläskfilé, med potatisgratäng. Jättegott, det kommer jag nog att laga fler gånger. Lite efterrätt på det, som en annan kollega bjöd på. Lite lagom trötta bröt vi upp strax innan 00:30, och inget roligt aprilskämt kom vi på heller...........


Dagen består av städning, tvätt, Lovisa leka med Maja, handla, annars inget särskillt planerat.


Trevlig lördag vänner!

/A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards