Alla inlägg den 28 april 2011

Av Annika Skoog - 28 april 2011 20:27

Godkväll Bloggvänner!


Idag höll vi på att blåsa bort, annars hade det varit riktigt skönt om det inte hade blåst. Känns i kinderna och huvudet efter att ha varit ute hela dagen, skönt samtidigt för man är skönt trött!


Ja jobbat igen efter en alldeles underbar påskhelg, det hade inte gjort ont med några lediga dagar till. Tisdagen gick vi ner med alla "Hajarna" till konstmuseét i stan och tittade på en teater. "Det var det fräckaste", den handlade om en grävling som hade fått en bajskorv på huvudet, och gick då runt till alla djuren och frågade vem som gjort detta. Väldigt roande för våra barn som tycker att kiss & bajs är det roligaste som finns just nu. Även väldigt roande för oss vuxna för dessa tre män som spelade teatern, iklädda trikåer......... och såg för komiska ut i deras minspel, dans! och tolkning av olika djur........... Ja ja det är inte vem som helst som uppträder i trikåer, med nerstoppad tröja.......

Sambon ringde mig under fm, han hade fått gå till läkare för sin hosta, ja då har han fått lunginflammation........... Så när vi kom hem låg han nerbäddad och sov, stackarn. Hemma och vilar med penicillin resten av veckan.

Jag gjorde dagens goda gärning på em, lämnade blod! Det tycker jag att alla friska människor som kan göra ska göra. Nästa gång är det Du som behöver blod. Lovisa är med mig numera, även om det var Hugos tur att följa med, men han ville hellre bygga lego. För Lovisas del är det fikan som hägrar.......


Idag och hela denna vecka har vi haft utevecka, friska vindar idag, besök på skolan idag. Vi gick alla, och femåringarna lekte på skolans lekplats/klätterställningar.

Efter jag hämtat barnen idag har vi varit på grillning hos farmorn och farfarn. Sista kvällen barnens kusiner är här, tidigt i morgon bitti åker de tåget till Kastrup för vidare flyg hem till England och Birmingham. Hej då, vi ses i mitten av juli!


Nä nu en dusch på detta, sen blir det hänga tvätt och lite soffslapp(sov), upp tidigt i morgon.


/A  

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards