Alla inlägg den 11 april 2011

Av Annika Skoog - 11 april 2011 21:15

Ja så var det måndag igen och det härliga vädret fortsatte även idag. Utevecka för vår del och i detta vädret är det extra härligt. Vi satte upp våra nya bord i vindskyddet, och gjorde vårstädning där.


Sambon åkte på utbildning till Stockholm i eftermiddags, sen var det simskoleavslutning och mamman har varit på föreläsning/grupparbete om läroplanen. Då är det bra att ha farmorn och farfarn som kan hämta Lovisa & Hugo på förskolan och följa med till simskolan. I fredags kväll kom barnens engelska kusiner till Ystad, så det blev faster M, och kusinerna som också följde med, till barnens stora förtjusning.


Vi i min grupp hade väldigt bra diskussioner utifrån vissa frågeställningar från läroplanen. Jag brukar vara lite skeptisk när vi inte får välja grupper själva utan blir sammansatta i annorlunda gruppkonstellationer, för det brukar inte ge något men detta var väldigt givande, trevligt!


Hämtat barn, nu ska vi sova tre när pappan är på utbildning, det brukar vara "vårt" när vi är hemma själva. Kan njuta när jag är själv några dagar, men skulle inte vilja vara ensamstående alltid, då är jag glad när vi är två vuxna igen.


God natt!

/A 

Av Annika Skoog - 11 april 2011 20:53

Ja helgen som gick var mycket trevlig. I lördags var det äntligen dags för "9D" att träffas igen. Alla kom ju inte, men det var ändå rätt så många, 17 stycken. Kan bara hålla med flertalet som skrivit på Fb och bloggat att detta var en väldigt rolig kväll, med mycket skratt och gamla minnen. Kändes inte som det var tio år sedan sist vi träffades, och hoppas inte heller att det dröjer tio år till innan vi träffas igen. Kul att träffa andra från paralellklasserna, fanns ju en å annan som jag inte riktigt kände igen. God mat, mycket skratt å prat under middagen. Lite mingel på det och sen började ju livebandet att spela......... Jag håller nog på att bli gammal, för det är lite störigt att man inte kan prata för musiken är så hög.......... Samt en flöjt (det va irländskt tema på musiken) som skar in i örat. Annars en lyckad kväll, jag och Ingrid gav upp strax efter tolv, då var vi jättenöjda med denna kvällen.


Söndagen spenderades ute i det underbara vädret, 19 grader. Jag mådde bra efter gårdagen, lite trött, men annars bra. Kalas för pappa med varmrökt lax, senare på em kom min morbror B och hans fru B, kul att träffa dem.


Hemma ca 19.30, packat upp, duschat barn, och mig själv......


/A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards