Alla inlägg den 25 april 2011

Av Annika Skoog - 25 april 2011 20:37

Oj oj vad fyra extra lediga dagar går snabbt. Haft en härlig påsk med underbart väder. Vet inte om det varit varmast idag, då hade vi 22 grader i skuggan. Jag gillar värmen, men jag vill inte att den kommer för snabbt. Som idag när det helt plötsligt blev shortsväder, leta fram shorts, trekvartsbyxor, tunnare skor.......... Jag tycker ju om våren, det ska inte bli sommar direkt. Är rädd att då blir det ingen sommar när vi ska ha sommar.


Vi hade i alla fall en jättetrevlig kväll med våra vänner Micke å Anneli. Mycket skratt och allmänt trevligt, god mat å gott vin både rött å rosa. Vi bestämde även att kräftskivan vi hade på stranden förra sommaren får vi göra som en tradition. En jättemysig em, vi träffades vid femtiden en kväll i augusti i somras och sen åt vi kräftor och drack vin och hade det kanontrevligt till klockan var ca 00:30.


Påskafton var man lite trött, men inte bakis. Vi sov länge och sen körde jag och barnen in till stan för barnen skulle gå med i påskparaden. Utklädda till påskkärring och gubbe stod vi på Österports torg och väntade att det skulle börja. Då helt plötsligt ser jag en man/kille som jag tycker ser bekant ut. Då är min kusin Micke på besök i Ystad. Det var ju inte igår om man säger så. Vi har ju kontakt via facebook, men träffats har vi nog inte gjort sedan 1997.........  (Tilläggas kanske ska att kusinen bor utanför Hässleholm numera)

Barnen gick påskparaden och fick godis, vi åt lunch på Mc Donald ute, ljuvligt!

Vi grillade här kväll på kvällen, och en annan kompis till oss kom hit.


I går påskdagen var vi ute hela dagen. Man har bara velat vara ute dessa dagarna. Barnen har cyklat, vi har ätit lunch ute, solat lite och mannen har kört ett par turer på motorcykeln. Det är hans intresse och lycka.

Vi körde och köpte nya vindskydd till uteplatsen eftersom de gamla blåste sönder i vintras. Skulle snabbt och lätt sätta upp dem och fick upp ett, då har marken gett vika så vindskydden fick inte plats, det sloa på ungefär en cm på varje sida, grrrrrrrrrr. Henrik fick ta fram sågen och kapa  på varje sida.......

Åt ägg och sill samt lite annat gott hos farmorn och farfarn på em/kvällen i går. Gott gott, farmorns stekta sill i ättika är såååååå god. 

Sena kvällar sedan i torsdags har det blivit för oss och barnen, så även denna kväll.


Dagen har varit lagom avlappnad. Vi satte upp våra vindskydd på uteplatsen så nu är vi redo för grillsäsongen, bara kom!!! Hugo åkte iväg till Hugo. F och lekte med honom så han har vi inte sett på hela dagen. Henrik körde en sväng ner till Kåseberga och  jag och Lovisa åt lunch ute. Ute hela dagen i dag med, satt i solen, gott! Skjutsade Lovisa så hon kunde leka med Maja, sambon å barnen äta pizza där med Anki, Simon och barnen. Jag körde till Öja kyrka för lite sång på annandag påsk, kyrkan var väl inte jättevälbesökt denna gången men den var inte helt tom.


Skänker min kollega N en tanke idag, kram på dig!


Nä en dusch på detta, klockan ringer tidigt imorgon.

/A



Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards