Alla inlägg den 2 april 2011

Av Annika Skoog - 2 april 2011 19:36

Men säger som Petra en fd klasskompis och kollega skrev/sa, hur kan de se så fel? Lovat sol å 15 grader varmt, så är det en dimmig disig dag, med bara 8 grader. För att citera Petra, ja Halleda säger jag bara!!


Denna dagen har varit lite seg..................... Gamla folk ska väl inte vara uppe halva natten å dricka vin........ Nä jag var inte bakis, däremot har jag varit trött hela dagen, värst nu på eftermiddagen. Satt här framför datorn och kände hur grusig jag var ögonen, och hur ögonen höll på att falla ihop ZZZZZZzzzzzzzz


Jag har i alla fall gjort min veckostädning, dammade med städhandsken, fortfarande att rekommendera. Väldigt smidigt och snabbt går det, gillas! Under em åkte Lovisa hem till kompisen Maja för lek, och Majas bror Hugo (lillehugo) stannade här hos oss och lekte med vår Hugo (storehugo). Pappan var i garaget och meckade bil, i morgon ska han laga tvåorna på min bilbuse. Tack snälla Sambo.

Här har det varit lugna gatan, kunde prata i telefon med Ingrid i 40 min ang. bland annat den kommande klassträffen på lördag, det ska bli kuuuul! Vi är bjudna på förfest hos en f.d klasskompis, och det ska bli roligt!


Nu sitter jag här mätt efter intagen middag, och ett glas rött. Strax körslaget. Heja alla duktiga körer!


/A

Av Annika Skoog - 2 april 2011 09:51

hade vi igår. Vi brukar ordna en eller två gånger per termin där vi är på jobbet och äter något gott, dricker lite vin samt har vinlotteri. Som vanligt vann jag inget. Har under åren vi ordnat vinlotteri vunnit kanske fem flaskor, och vi har haft vinlotteri sen hösten 2007......... Lite dålig utdelning kan jag tycka, men men vi har trevligt. Igår skulle Lovisa & Hugo få följa med en stund eftersom jag och kollega N och M ordnade det. Henrik jobbade och vi skulle träffas vid fyratiden för att laga maten samt fixa iordning osv. Nu till barnens besvikelse kom ju pappan hem innan ´vi skulle åka........men mamma du hade ju faktiskt lovat. Jo det hade jag ju, men är ju pappa hemma........ Men barnen och pappan skulle hämta pizza, så de fick åka med in och åka i N`s bil (mycket viktigt). Pappan kunde hämta dem när de ändå skulle hämta pizza. Lite roligt att kollega M`s dotter sa likadant, hon skulle också vara men en stund innan hennes pappa hade kommit hem. Men även där var pappan hemkommen och dottern kom med för vi skulle ju leka jag, Lovisa å Hugo, det sa ni ju i går...... Jaja barn. De är ju söta, lekte både ute och inne. Jättenöjda!


Vi lagade fylld fläskfilé, med potatisgratäng. Jättegott, det kommer jag nog att laga fler gånger. Lite efterrätt på det, som en annan kollega bjöd på. Lite lagom trötta bröt vi upp strax innan 00:30, och inget roligt aprilskämt kom vi på heller...........


Dagen består av städning, tvätt, Lovisa leka med Maja, handla, annars inget särskillt planerat.


Trevlig lördag vänner!

/A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards