Alla inlägg den 20 mars 2012

Av Annika Skoog - 20 mars 2012 20:50

En sak, att gratulera bästa (hihi, och enda) systern Susanne på hennes födelsedag idag!! Hurra, hurra, hurra!!!!!


//A

Av Annika Skoog - 20 mars 2012 20:29

När jag har skrivglädje och bra med flyt, då är det lätt att skriva. Hörde på radion när jag körde hem från jobbet att det skulle bli varmt på torsdag, skönt, då slutar jag tidigt, ska passa på att njuta då:) Både i går och idag har det varit ganska blåsigt, och vi har haft "innevecka", men varit ute litegrand på eftermiddagen...... Hoppas det blir vår och lite varmare snart.


Har inte blivit så flitigt med promenaderna denna veckan.........Ska bli bättre, hoppas på det. Vågen har stått ganska stilla, -0,5kg sedan sist...... då går det bättre för sambon, han han minskat en hel del.......Grattis till honom!


Barnen var överlyckliga igår, de fick grannens studsmatta, de köpte en större så vi fick deras. Tack å Tack! Likaså dottern var överlycklig för ett par mörkrosa Converse som hon fick av Nicoles ("Nilsolle" "Michalle", "Michael", kärt barn har många namn) flickor. Hon har pratat om Converse sedan jag köpte mina, och att hennes högsta önskan var ett par, lyckan var stor när jag kom hem med ett par........ Tack å tack igen!!


Ja simskola i går......... Tror fortfarande att vi får anmäla barnen i sommar till simskola, för det känns lite segt igen! Vi får hoppas på att hamna i en grupp runt 10:00-10:30 och är det fint väder har vi lunch och fika med för hela dagen och kör vidare till "vårt" Nybro, ja så får det bli!


Påskpysslar på Hajen, snart är det påsk. Tänkte köpa några penseér och plantera, brukar bli så vårigt och fint. Köpte fina höga svarta zinkkrukor idag, billigt på ÖB, 149:- för tre stycken, gillas! Ska plantera sommarblommorna längre fram. Fint I.....  :)


Ja får väl ta och hänga upp en maskin tvätt och tömma diskmaskinen, sen blir det soffhäng. Har haft störningar på vissa kanaler ett bra tag, kollat upp det och inte hittat ngt fel, fick ett filter som skulle göra det bättre, inget hände, gjorde ny kanalsökning, och nu är det inga störnngar mera, gillas det med! Tur att vi inte beställde ny digitaltv från annat bolag, ibland kan det löna sig att inte vara för "hied".......


Fortsatt trevlig kväll gott folk!


//A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards