Alla inlägg den 15 mars 2012

Av Annika Skoog - 15 mars 2012 21:23

Har inte haft så mycket blogglust, och varit trött på kvällarna, så därav inget bloggande. Ibland blir det så, och lusten måste finnas där till att skriva annars blir det inget bra skriv. En sak om min blogg gjorde mig glad i veckan, läste Elins blogg(haft henne i förskolan för lääääängesedan), och där hon har länkat till min blogg(över bloggar hon läser). Där i beskrivningen hade hon skrivit så fint att den är en vardaglig blogg, med vår/min vardag, och den var skriven med positiv inställning till livet! Tack Elin det blev jag väldigt glad över att läsa.


Målat på våning två, bland annat det vita på garderoberna, samt taket en gång till, ska måla väggarna en gång till med. Sen börjar det ta form där uppe. Sen får det röjas av, och plockas ner grejer/verktyg som inte ska vara där........Känns bra! Hoppas att snart se ljuset i tunneln......


Vad har annars hänt sedan sist...........Ja det känns att det är fullt upp här hela tiden, ingen rast ingen ro. Lovisa rider på söndagar, och det går bra. Vi borstar häst, mamman får leda hästen, och även springa bredvid när hon skulle trava, allt för extra motion och för att dottern ska rida.  På tal om motion, jag har gått promenad på min middagsrast tre dagar denna veckan, samt promenader med barnen till Dammhejdan och till stranden. Ska försöka att gå ner några kilo med, kör metoden "Ät mindre mat, inget godis/kakor, rör dig mer", samt att jag bytt ut kvällsmålet mot soppa(modifast)..........Det går sakta, men sedan förra veckan är det  -3kg, det går sakta, men säkert.  Jag är lite impad hur man kan bli mätt på 2½ dl soppa, och ett knäckebröd........Men den ska ju vara näringsrik, och innehålla allt som man behöver.


Haft en underbart härlig utevecka med skönt vårväder, hoppas att det har vänt och att vi går mot vår nu! Ljust längre på kvällar och ljust på mornarna, hoppas jag kan promenixa lite på morgonen snart!


Är hemkommen från Öja kyrka, där vår kör Stora Köpinge Sångensamble har sjungit "Allt har sin tid" Så tänkvärda texter, sånger i livets olika skeden. Jag och Therese sjöng en vers själv, i sången "I kärlekens famn" .....Det gick bra, samt att vi var flera som läste texter om tid, kärlek, vad är meningen med livet osv........ Flera texter som fick mig att tänka till och stanna upp, ja vad är det för mening??? Är det en mening med allt?? Hur kunde det sett ut? Är det ödet som styr, eller finns där en mening med allt och är det förutbestämt? Vi hade även två extra solister med, mäktigt var det när Ida stod nere vid kyrkporten och sjöng accapella, och vandrade in, så vackert! Eller när Torbjörn talade om tid, och sjöng så fint sången: "Jag ger dig tid" Lite annat med en man med i vår lilla kör, fint med stämmorna med!


Fredag i morgon, och vi ska ut med jobb, Bryggeriet, after work. Det ska bli trevligt! På lördag packar vi bilen och åker till Växjö/Öjaby! Systern fyller år den 20 mars, och systersonen har fyllt år, så det blir kalas! Trevligt att träffas! Sen är den helgen över.........


Ja det var väl en liten uppdaterineg från Herrestadsbloggen ikväll!


Sköt om Er!


//A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards