Alla inlägg den 4 mars 2012

Av Annika Skoog - 4 mars 2012 13:31

Tänk vad tiden går(nu låter jag gammal), men att Hugo fyllde sex år igår, det kändes inte så länge sedan han var bebis. Dagen igår präglades av kalas från morgon till kväll.......... Hugo själv vaknade 05.30 och undrade om det var morgon???? Han började med att plocka upp pengar från vattenglasen eftersom han tappade två tänder, en i torsdags och en i fredags. Sen fick han sina paket, lego och discokula med Star Wars figurer.


Efter frukost och packad bil körde vi till scoutstugan i Nybrostrand och förberedde Hugo och Samuels kalas för sina kompisar på avdelningen. 19 barn, med pojkarnas syskon. Började ute med en lek, lite springa av sig. Sen var det mat, lek på olika stationer, glass och fiskdamm, sen var kalaset slut. Fort gick det, lite städning på det och sen inom Ohlssons basar för inhandla preseneter till kalaset i morgon, samt att Hugo fick handla. Fick presentkort på Ohlssons basar, så det blev mera lego=nöjd son! Hem och byggde lego, packade upp, dammsög lite, sen kom farmorn och farfarn för att fira Hugo. Trevlig kväll som avslutades med andra chansen i melodifestivalen...........


Jag har bestämt mig att slopa lösen på bloggen, har haft det ett tag och nu har kanske stalkern tröttnat, eller inte. Men jag tycker mig förlora många läsare och det tycker jag är synd, jag vill ju trots allt att ni, och du ska läsa samt att nya läsare ska hitta hit. Ja det är mest synd om de folk som inte har ett eget rikt liv utan måste hänga upp sig vad andra gör........ Ja ja nog om det.


Har inte bloggat under veckan som kanske har märkt.........allt går i ett hela tiden. Måndagar simning, och det går framåt, för båda. Men det får bli simskola i Nybro i sommar, så att de lär sig simma.

Nu har vi med skaffat vardagslyx............Vi har diskmaskin, vadå tänker ni säkert, har ni inte haft det innan?? Det har väl alla?? Nej det har vi inte, och jag har nästan skämts för att tala om det. Alla har ju verkligen det, och alla tar för givet i dagligt snack att alla har det. När vi flyttade hit, blåste vi inte ut hela köket eller hela huset som så många gör. Vi målade köksluckorna vita, samt rengjorde beslagen eftersom vi tyckte att de var läckra. Bytte bänkskivor, vitvaror, nytt golv, målade osv. Vi fick inte plats med en diskmaskin, och då visste jag inte om att det fanns 45 cm breda maskiner. Nu efter många  om och men är den inkopplad, och halleda vad skönt, vardags lyx, slippa att hela diskhon är full med disk och diska flera gånger om dagen. Vardagslyx, gladare sambo(jag)=lyckligare förhållande..........


APT och körövning har också hunnits med i veckan. Samt städning och det var mycket välbehövkigt då det inte har gjorts på två veckor, endast dammsugit, örke tycker jag att här är då! Nu blev det fint i torsdags.


Kalas i går och Hugo är på kalas i samma byggnad i dag........Sen är det nog lite lugnt vad gäller kalas tror jag......


Lovisa är helt fast vad gäller ridning. Hon är fortfarande i prova på gruppen, men det är bra för hon är inte hästvan. Red en runda i skogen i dag, mysigt!


Tvätt på tork ute idag, vår!!


Ja det var allt från Herrestads bloggen idag! Välkomna nya och galma läsare, nu är den lösenordsfri!


Fortsatt trevlig söndag!


//A


Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards