Alla inlägg den 19 januari 2013

Av Annika Skoog - 19 januari 2013 16:17

Ser att jag inte har bloggat på hela veckan, tanken har funnits där att jag skulle ha skrivit inlägg, men har dock stannat vid tanken.


Vecka tre kommer här:) Ledig eftermiddag i måndags, var och hämtade att par hissgardiner jag köpte på "Loppis" (Medlem i en grupp på FB, Köp och sälj loppis), ville ha hissgardiner i köket och har bara hittat i 120 cm bredd.......Men här köpte jag en i 140 cm och en  i 120 cm bredd, så nu blev det nytt, fint och fräscht i vårt kök. Lovisa ridning i vanlig ordning på måndagarna, lilla hästen idag, vilken skillnad.........Sen direkt på möte ang. Nektarinens flytt till gamla Berghusa, som ska ske under 2014.........Ska bli spännande......


Ledig eftermiddag i tisdags med, och lite snö har vi fått här. Mysigt! Trevligt fikabesök hade vi här under eftermiddagen. Det får vi göra om Linda & Ola, alltid kul med träff. Barnen tyckte med att det var roligt! Hoppas få leka fler gånger med J :) Vi får boka in fler tisdagsträffar, låter som religiöst samkväm......hihi


Våra tankar var hos vår granne Jan och hans familj i onsdags då det var begravning för hans fru Lena, känns overkligt att hon inte finns mer. Även om vi inte stod varandra nära, så pratade vi alltid några ord då vi var ute. Vi var inte på bergravningen, men har lämnat en blomma och skänkt pengar(enligt deras/Lenas) önskan till cancerfonden för att visa vårt deltagande.


Fick även ett glatt besked i onsdags, mina ungdomsidoler Gyllene Tider ska ge sig ut på turné i sommar=nostalgi! Såg dem 1996, Återtåget och 2004, GT 25 år och SKA se dem 2013, Dags att tänka på refrängen, det är med all sannolikhet deras sista turné. Stod att biljetter och turnéplan släpps den 22/1. Åhhhhh vad kul!!


Klockan 06:30 piper min telefon tordag morgon, SMS från Ingrid, barndomsvän och tillika Gyllene Tider fan då när det begav sig. Tydligen ska de komma till Ronneby stod det i BLT, fågade om jag skulle me???? Självklart, det är så mycket nostalgi så det måste jag. Kan ju hoppas att de kommer till Öja krog, med tanke på alla världsartister som uppträtt där, så får man ju hoppas att Gyllene Tider kommer dit! Så får vi se vart vi ser dem i sommar!!??


Torsdag eftermiddag efter avslutad dag, hämtat barn. Lovisa börjat på Skapa och Sjung igen, åt på ett snabbmatställe....Lämnade dem hos pappan för vidare färd mot en föreläsning "Naturvetenskap och Teknik i förskolan. 2,5 h på veckans sista dag, kvällstid, alla är trötta. Ganska segt, tror dock att de workshops som vi ska ha blir intressanta. Ska även gå kurs i Ipad användning och bli en av två ansvariga på avdelningen, ska bli kul!


Ja det var denna veckan, gårdagskvällen blev det pizzakväll och sedan var det ZZZzzzzzzz.


Dagen i dag har det blivit städat, skottat, Hugo handboll, löst melodikrysset, skottat igen, jag och Lovisa gick en sväng. Nu sitter jag här och klickar runt, har lagt ut lite beg. kläder på "Köp och sälj loppis", får se om jag får ngt sålt.......


Lite mat ska lagas om en stund, och det blir ett glas rött eller två. Trevlig lördag!


//A


Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards