Alla inlägg den 31 maj 2012

Av Annika Skoog - 31 maj 2012 19:56

Men nu har det blivit kallt igen, hy ka...... Jaja det blir väl bättre igen, hoppas på en fin varm sommar med mycket sol, bad och grillkvällar. Vi har ju några inplanerade redan:)


Ledig eftermiddag idag, hem och väntade hem Lovisa med bussen, idag hade hon en kompis med sig hem. De har pratat om att leka länge, men inte fått ihop det. Så lyckliga idag, och de hade en mysig eftermiddag, med film, ´mellanmål, fika, hoppat lite. Lustigt nog var de nästan inget på Lovisas rum, nu när vi äntligen använder hela huset, så var de nästan inte där........


Var i stan på kvällen, handlat presentkort till kalas........Ja jag vet inte vad jag ska säga, Lovisa ska på kalas där fyra killar har det ihop, och på söndagen är det tre killar som har det ihop, sju barn, plus att Hugo är bjuden på ett kalas, så där rök några hundra på ett bräde, även om man inte köper för så mycket till varje barn......... Lite mycket blir det, men jag gjorde det enkelt, så kan de köpa vad de vill.....Lite uteblommor blev det också.....Plantera till helgen kanske?


I morgon är det Hajarnas avslutningsfest, alla 2006 or som slutar har vi bjudit in till fest på kvällen på Hajen, spännande, vi bjuder på mat, snacks, godis och sen blir det disco, och lite sorgligt blir det, de här barnen har vi haft sedan de var 1-1½ år.........Barnen är spända, och vi med.....


Gillar inte att jag har huvudvärk hela tiden, det är nog för mycket just nu.........Glömmer att fokusera, likadant varje år vid denna tiden och det går inte att trappa ner. Det måste göras, samtal, avlslutningskvällar, göra klart barnens portfolio, hålla reda på saker, informera, osv osv.


Vår nye chef är klar, han hälsar på nästa vecka och börjar i slutet av augusti. Hoppas han stannar och att han är bra!!


Ha det gott!


//A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards