Alla inlägg den 13 maj 2012

Av Annika Skoog - 13 maj 2012 22:49

Slutade tidigt i fredags, hem och städade..........Sen hade jag lovat mina barn att åka till simhallen. Det fick bli en tur på sena eftermiddagen. Så skönt, knappt något folk, gott om plats, avkopplande och skönt. Träffade Ulrika och hennes barn, alltid trevligt med lite prat och att barnen hittar lekkompisar.

Färdigduschade och klara till "fredagsmyset", tacos, och lite godis till barnen efter det. Sen var jag rätt trött efter dessa två jobbedagarna, hostan främst kvällstid är jobbig.


Igår fixade jag lite härhemma, när gör du inte det tänker ni.......... Känns väl som om man alltid grejar med något, plockar, fixar, trixar......... Igår flyttade jag upp banens kläder till garderoberna där uppe, kände nu när sommarkläderna plockats fram, samt plockat fram kläder i nästa storlek till bägge barnen, så får det inte plats där de har sina kläder nu. Bar upp, rensade lite, upp och ner, fram och tillbaka, så fick vi mer plats i en garderob här nere..........Hugo och Lovisa var med Henrik i garaget och åkte hem med farfar en stund på eftermiddagen. Gjorde klart här, rensade ut i garderoberna i hallen med, känns bra att få ordning ooch reda här, dammsög och snabbstäd på toa.

En liten stund blev det och kollade på bilarna i cruisingen inne i Ystad, en del jättefina, en del är mindre fina.....


Söndag, började på ridskolan. Lovisa hade en pyttehäst kändes det som, hon kändes nästan för stor för den. Jag satt på huk inne boxen när vi ryktade, helt ont i ryggen...... Hon kändes lite slö, får önska de lite större hästarna, inte dessa minihästar. Farmor, farfar, Hugo och Henrik var och kollade på henne idag.

Tvätt, lakan ute, bytt i alla sängarna, klippt gräs, röjt i stockhögen på baksidan, Henrik sågade och jag bar ved, och la ris på släpet, la de bitarna som ska klyvas i en hög. Nu känns det i denna kroppen, Henrik körde en runda med MC:n, jag tog en paus. Grillat, fast i grillpannan, gott, nu efter duschen och lite FB koll, är medlem i gruppen "gamla Sölvesborg" blev jag helt fast och kolla gamla foton......


Jobba mån-tis-ons nästa vecka, ledig torsdag och tagit ledigt fredag, gott! Hoppas på fint väder, skönt med långledigt! Onsdag Kalvin knatet, barnen laddade, springer med Hugo och Maja, i år springer Maja och Lovisa i olika klasser........Men det ska bli spännande!


//A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards