Alla inlägg den 29 maj 2011

Av Annika Skoog - 29 maj 2011 16:10

Grattis till mig själv och alla andra mammor idag! Vi firar väl inte jättemycket, men en liten present brukar det bli. Skickade upp halsband och armband till min mamma, som var mycket uppskattat. Jag fick av barnen: Mugg med mitt namn och doftljus med texten Mamma på. Gulligt! Vi har bjudit hit farmorn och farfarn på middag, så de kommer strax.


Gårdagen var lugn, skulle städa lite. Men även om vi knappt var hemma förra veckan så var här mögigt å dammigt. Vart kommer allt mög i från??? Hur kan det bli så skitigt när vi har jobbat hela dagen, och bara varit hemma och vänt sen i väg igen........ Jaja nu är här städat för denna gången. Jag och Lovisa körde till stan, och träffade Anneli. Trevligt! Det blev lite shopping, jag hittade en vit tunika (ovanligt...... jag har en del, men de kan man inte få för mycket av.....) och äntligen hittade jag en TURKOS tunika, den letade jag efter förra sommaren men hittade ingen. Så jag slog till, det blev även en "Annika skarfs"(stavning), och den var naturligtvis olika blå färger, jättesnyggt till  en vit tunika å jeans. Kaffe blev det också på stan, en trevlig em. Tack Anneli! Hoppas vi ses snart alla fyra!


Lite middag och ett glad rött blev det på kvällen. Fick vila min onda ichiasrygg, men idag är det mycket bättre.


Nästa vecka ser vi fram emot, jobba tre dagar, därefter ledig i fem!! Underbart! Min syster kommer hit och min sambo har en överraskning planerad, och hon är inblandad.........Undrar vad det kan vara?? Men tanke på vad de kan koka ihop.......


/Annika

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards