Alla inlägg den 15 maj 2011

Av Annika Skoog - 15 maj 2011 09:54

Ja vad ska man säga om maj månad....... intensiv och fullspäckad vad gäller aktiviteter. Jag känner att för vår del (antagligen är det så för alla) måste vi försöka fokusera och ta en dag i taget, så ska vi nog ro denna månaden i hamn med.

Denna veckan: APT, Kalvinknatet, Kören..... på jobbet mycket förberedelser inför avslutningar och överflyttningssamtal........


Vi har haft en skön utevecka i alla fall, lagom varmt och mycket lek och promenad till vårt favoritställe: Höga Berget. Fast just den dagen var det som att vara på en alptopp (Höga Berget är mest en kulle...) Dimma från havet fullkomligt vällde in över land och sikten var ungefär lika med noll. Just den dagen var väl vädret inte så bra ialla fall inte på fm.


Kören i torsdags....... Nu är det vår och sommarsångerna. Mycket lättare och roligare sånger. Vår kör är ju inte stor... Vi är sex stycken, men idag var vi bara två, jag å Lena. Jag sopran och hon alt. Louise, kantorn är helt otrolig, sjunger med i en av stämmorna, spelar den andra och kompar till. Jag är imponerad, jag ska föröka koncentrera mig på min stämma och tycker det är svårt ibland, speciellt om sången är helt ny. Två framträdanden kvar 22/5 och 16/6.


Gårdagen var det lite fix här hemma. Sen körde vi till Bo Ohlssons för barnen behövde nya sandaler. Lovisa gick rätt på ett par rosa med ett litet Hello Kitty märke på. Behöver jag tala om att hon ville ha dem direkt.... Nä jag tänkte väl det. Även om jag ville att hon skulle ha samma modell som Hugo (fast rosa). Det var sandaler med helt där framme vid tårna.

Det blev även presenter köpta till kalaset som de ska till i morgon. Härligt väder i går em, ute lite. Fast sen kom regnet....... Vi var en lite runda inom stan och kollade på bilarna i den årliga cruisingen. Men vädret gjorde ju att vi inte stannde så länge.


Dagen bjuder väl på lite trädgårdsarbete, barnen ska på kalas. Annars lugnt, hoppas att det blir fint väder!

Ha en härlig söndag alla!


/Annika


Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards