Alla inlägg den 9 maj 2011

Av Annika Skoog - 9 maj 2011 08:14

Det får blir en morronblogg istället för kvällsblogg. Jag var trött i går kväll, och kände att jag inte orkade.


Jag har precis lämnat barnen, Lovisa ska med sin klass besöka skolan idag och skulle lämnas tidigare. Spännande för henne, hon flög upp och klädde på sig utan att protestera. De skulle åka skolbussen, och både äta frukost och lunch på skolan. Det var så spännande tyckte Lovisa, och därför fick Hugo med komma en liten stund tidigare.


Ja helgen har varit solig och fin, vi har nog spenderat mest tid ute, härligt!

Mannen var på veteranbilsmarknad i Höör i lördags morse, och vi tog en lugn fm. Jag hann med att röja undan i en del garderoder, och plocka undan vinterkläder och kläder som blivit för små. Ute i solen hela eftermiddagen, tvätt ute. Luktar så gott.


Pratade med min f.d kollega från Sölvesborg, alltid trevligt. Vi har lite planer att samla F. I. L. A gänget under Killebom (festival i Sölveborg). Hade ju varit väldigt kul eftersom vi jobbade  ihop i tio år. Fila står för: Fredrik, Inna, Linda, Annika. Nu bor ju inte F å A i Sölvesborg mer, men kanske F med har planer på att åka till Sölvesborg under vecka 27........ Ja annars får det bli I: L: A träff.


Träffade våra vänner Maria, Peter å Thilda i lördags. Trevlig kväll med gott grillat och gott vin och mycket prat och skratt. Barnen lekte och Hugo somande på soffan när han var nöjd..........


Gårdagen var vi ute, handlade lite, lunch ute, gräsklipp, vedklyvning (H), och barnen som åkte med Maja å Hugo till lekplats. Kvällen grillade vi här med farmorn å farfarn och Krister, vi satt ute gott!


Sen dusch å i säng ZZZZZzzzzz


Ny vecka, nya möjligheter, ser positivt ut vädermässigt!

Vi har utevecka!

/A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards