Alla inlägg den 25 maj 2011

Av Annika Skoog - 25 maj 2011 20:08

Så här mitt i veckans grillkvällar är väl inte fel.


I måndags hade vi grillkväll på Nektarinen. Välbesökt som vanligt och härligt väder. Våra Hajar sjöng en engelsk räknesång som Oliver och Viktor lärde oss när de var på besök. " 12345, once I caught a fish alive, 678910 then I let it go again osv".


Innan grillkvällen hade jag lite "egentid" som det så populärt kallas....... Farmorn och farfarn hämtade Hugo & Lovisa på "dagis", medans mamman gick en sväng på stan..... Det blev morsdagspresent till min mamma, skickat upp den. Sen handlade jag nya jeans, sliter jeans mellan låren (ja de är väl för tjocka.....) och ett par hade gått sönder i baken........ hittade ett par som kändes bra, och var tillräckligt låååååånga. Svårt att hitta jeans som är tillräckligt långa i benen. Jag har långa ben, ja hela jag är ju lång (uppmärksammade en flicka på Hajen idag....). Men jämfört med sambon som är 20 cm längre än mig, så har vi lika långa ben........... Två vita linnen blev det också, att ha under vita tunikor i sommar.


Gårdagen höll jag på att få en körövning (inte övningskörning då....... utan sjunga med kören). Men vi sköt på det en vecka........ Gårdagen var det bara utvecklingssamtal med Hugo, hans sista på "gräshoppan", till hösten börjar han på "humlan" en grupp med femåringar. Det är alltid roligt att höra någon annan prata om mitt barn. De gillar att ha Hugo hos sig, han är duktig, en bra kompis, empatisk, humoristisk men han kan bli ARG.......... (kan bara hålla med). När vi kom hem lekte barnen med en kompis, jag sorterade papper....... (å kastade)


Ikväll var det dags för grillkväll på Marietorp med Hugos avdelning. De har haft en heldag där(en naturskola), som avslutades med grillkväll. Trevlig, vi gick tipsrunda med frågor om Astrid Lindgren, de har haft henne som tema. Hugo kunde alla frågorna, impad. Visste ni att Astrids bror hette Gunnar??? Inte jag i alla fall, men Hugo visste. Barnen som ska byta avdelning hade lagt ihop till ett fruktträd till förskolan, som lämnades över ikväll. Hugo får ge en varsin liten present till sina fröknar med, han har ju varit på Gräshopppan länge. Hoppas att inga gräshoppefröknar läser min blogg.........


Sista grillkvällen i morgon, med Lovisas avdelning, hon slutar förskolan. Helt otroligt att vår lilla tös ska börja skolan till hösten.


Ha en skön kväll, jag ska nog snart krypa till kojs.

/Annika

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards