Alla inlägg den 20 maj 2011

Av Annika Skoog - 20 maj 2011 21:19

Hej alla glada! (ja å ni som inte är glada med för den delen.....)


Ja så var det dags för besök hos tandläkaren för andra gången denna veckan..... Jäkla rännande där:-)  Ja den där lagningen som såg skum ut........ Hm, ja det var mest bakom den gamla lagningen, som antagligen hade släppt lite. Där BAKOM lagningen hade det blivit hål....... ok.... jag hade ingen aaaaaning om att det kunde bli hål UNDER en gammal lagning. Har man lagat  så har man lagat, eller??? Tjo hej och jag med tandläkarskräcken "Allan" blev rent svettig. Tänkte mig att där kanske behövdes putsas till och fyllas i. Men hon sa att hon måste bedöva........ Huga! Kände hur jag började kallsvettas (Mamma!!) Tydligen hade hålet blivit stort, och jag som inte hade något obehag alls. Nu har jag ju inte lagat tänder på säkert över 25 år, så det var ju ett tag sen. Vilken underbar tandläkare jag har. Tog det väldigt lugnt och pedagogiskt. Lagat hål, och tagit bebövning OCH fått min första vita lagning....... (De lagningar jag har är amalgam, då fanns det bara det...) Var bedövad fram till middag, sen kändes det ok.


Jag å kollega Nicole som jobbat em. Har varit effektiva, känns skönt. Alla hand och fotavtrycken är klara, fått färdigt bilder och lite annat smått och gott inför avslutningar och vernissage. Känns bra.


Jag och Catarina var och fixade presenter på em. Sen fick det bli pizza med hem på kvällen. Till det fick det bli lite rött, det var jag värd.


Trevlig Helg! Det ser lovande ut vädermässigt!


/Annika

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards