Alla inlägg den 30 september 2012

Av Annika Skoog - 30 september 2012 14:00

Slutade tidigt i fredags, härligt! Helgen känns lite längre då. Min kollega May-Gun gjorde min helg, när vi pratade om att hur vi löser det i oktober (jag och Nicole har en del dagar vi behöver vara lediga). Ja säger May-Gun, det är klart ni ska vara lediga när ni fyller 40! Sedär då blev jag två år yngre bara sådär......... (Kollegan fyller 40, jag som sagt fyllde för två år sedan).


Hade städeftermiddag under fredagseftermiddagen, och gjorde "80-talsmat", Flygande Jacob, tror att det var "Mat-Tina" som sa det i ett av sina kockprogram, att "sån 80-talsmat som flygande jacob gör man inte längre". Varför inte det undrar jag? Om en maträtt är god, då kan man väl göra det....... Päron i ugn, men smält aftereight på är nog en typisk 80-talsefterrätt, den gör jag inte, för den gillar jag inte.


Promenerat lördag och söndag morgon, så skönt, det blev cirka 5 km båda dagarna. Lugnet, bara jag och naturen, min tankar och funderingar.


Vi skulle ha våra vänner Anki, Simon, Hugo & Maja här lördag kväll på lite mat, prat och umgåskväll. Detta blev inställt pga. sjuka vuxna, Anki å Sinom förkylda, hosta, barnen däremot var pigga och tyckte de kunde åka själva:) De är här nu några timmar och leker med Hugo & Lovisa.


Lördagkvällen blev en äta/dricka gott kväll, med film. Barnen hyrde några av deras favoriter, och jag och Henrik såg senaste Johan Falk, de filmerna är rätt bra!


Ja det var vår helg, vi ska ta en tur till IKEA senare i eftermidag, tur de har öppet till 20:00. Vi behöver en bokhylla till vårt kontor/gästrum, där är ju helt plötsligt gott om plats och mannen i detta huset har en väldans massa böcker (vad är det med män och andra världskriget??), så ett par bokhyllor och en fåtölj så är detta rummet komplett:)


Snart måndag igen! Oktober i morgon, min månad, mysigt, höst! Kusinträff här på lördag, det ska bli kul. Micke å Mia med respektive, och ev. barn kommer, det ska bli roligt. Helgen efter åker jag och barnen till Sölvesborg (whohoo!kuuuul). Det ska bli kul att träffa våra vänner där!


Njut av veckan!


//A




Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards