Alla inlägg den 14 september 2012

Av Annika Skoog - 14 september 2012 18:01

Finally Friday!! Denna veckan har gått fort ändå, men uppbokad som bara den. Föräldramöte gånger två, fick höra ungefär samma information två gånger, inte i klassen dock, men men vi kan inte skylla på att vi inte fått info...........


Reagerade på en sak väldigt starkt i veckan, en sjukvårdsutbildad person står och skämtar om demens/senil...... Mycket oproffsigt! Tänkte sagt HÖGT att anser du dig dement ska du sluta ditt yrke nu!!!!! Det skämtar man väl inte om!!!??? Inte som sjukvårdsutbildad(inte annars heller...), då borde man väl veta bättre, skäms på dig! Återigen, vanlig glömska och att man säger fel är inte detsamma som demens!! Jag tog mycket illa vid mig!


Vi har fortfarande en personal sjukskriven, det känns, fullt med barn, högljutt emellanåt(skrik!). Är trött som bara den men förhoppningsvis blir de mer och mer trygga, och blir mindre och mindre högljudda!


Kören igår, sååå kul! Vi har inga uppsjungningar förrän första advent(Öja kyrka), 20/12 Julkonsert (Vet ej kyrka), Midnattsmässa på julafton, antagligen Stora Köpinge kyrka, mysigt jag har aldrig varit på midnattsmässa. Så vi övade julsånger igår, det går bra att göra i september....... Dessförinnan var Lovisa på "Skapa & Sjung", det också i prästgården i Stora Köpinge. Hon tog skolbussen till St. Köpinge, stolt tjej, och hon hade själv läst sig till att hon ville gå på detta, kul!
 
Slutade tidigt idag, hämtade barnen och in till staden igen. Hugo skulle ha nya innegympaskor, erbjudande på Intersport för bara 99:-, men hans storlek var slut, typiskt.....Det fick bli en lite dyrare variant, han är sååå stolt! Han tycker de är sååååå snygga!! Lite andra ärenden innan hemfärd, så nu har jag städat och donat, nu ska vi njuta av pizza och en glas rött(det sista jag då, de andra festar väl till det med lite läsk)
 
Njut av helgen och ledighet! Hur ser er helg ut??
 
Hugo ska börja på handboll, vi ska njuta, jag ska träffa Jessica för en kaffe och prat!
 
//A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards