Alla inlägg den 20 september 2012

Av Annika Skoog - 20 september 2012 08:44

Det är svårt, när jag inte har något direkt att skriva om, mest alldagliga saker som hänt.


Idag är det en månad sedan jag började med mina morgonpromenader, ja det har blivit en del kvällsprommisar med eftersom jag börjar tidigt måndagar och tisdagar så är det mörkt vid sex tiden, så då har det blivit promenad på kvällen istället. Barnen har varit med några gånger, med eller utan cykel. Jag känner mig mycket nöjd med detta, och det har blivit promenad minst fyra gånger på en vecka, oftast fem. Dock har inte vågen rört sig, morr........Men jag har väl fått muskler och det väger ju med, har dock minskat i omfång, märker det på jeans och jobbejackan, så det är bara att hålla i gång:)


Pappa är sämre, eller har gått in nästa fas i sin sjukdom, mer och mer av kroppens funktioner lägger av och i veckan ringde sjuksköterskan till min mamma. Han äter mycket dåligt, han har svårt för att svälja, maten åker ut igen. Vad jag har förstått så slutar sväljreflexen att fungera helt enkelt. Så som en följd av detta så har han tappat ännu mer i vikt, och han var mager innan, nu ännu magrare......Känns som om detta går starkt utför nu, det kan bli tal om sond och hoppas att det hjälper honom att piggna till och lägga på hullet igen, vi får hålla alla tummar. Detta gör att jag tänker extra på honom nu, hur han har det? Hoppas att han inte lider för mycket själv. Fy för denna hemska sjukdom!!


Strax jobb, lugnare nu och inte alla ledsna samtidigt, skönt! Det blir bättre och bättre och de blir mer och mer trygga de små barnen, vilket är skönt!


Snart helg, njuta! Kanske en tur till simhallen i morgon kväll?


Njut i höstsolen!


//A


Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards