Alla inlägg den 3 september 2012

Av Annika Skoog - 3 september 2012 21:27

........Stod det en lapp i pannan "Kom gärna fram och prata med mig", jag fick kolla i backspegeln när jag satt mig i bilen. Återigen börjar jag undra vad det är som gör att alla folk i blandade åldrar börjar prata med mig....... det är iof ganska trevligt, men ändå. När jag kom ut från Willys kom det fram en äldre man som hade olika blommor, buskar mm i bilen som han sålde över nätet, en dam som skulle köpa av honom skulle inte ha alla......Då frågar vi Annika, hon ser nog ut att vilja ha lite buskar med mera i trädgården. Han slutade aldrig att prata, men jag fick snyggt försöka avluta med att "vi är inte så intresserade och vi har dåligt med plats", det första var i alla fall sant......


Helgen gick i rasande fart, gratulerade mamma som fyllde 69 år. Vi var där, Susanne och kusinerna och även B & B, mammas bror och fru. Åt gott, mycket prat, skratt, fika, även Nina med familj tittade inom. De ska flytta tillbaka till Sölvesborg/Mjälllby, så kul för dem, kan med sakna Sölvesborg och flytta tillbaka, men det är tre till här och jag vet en som inte lämnar Ystad. Men att leka med tanken att flytta tillbaka är kul, även om det kanske inte blir detsamma som när jag bodde där sist. Jag bor nog kvar och besöker hemstaden då och då i stället!

Ska hem 12-13-14oktober, kuuuul!!!


Gårdagen var städ och tvätt, började den med att promenera, har inte gått sedan 27/8, sen har jag varit förkyld och har inte varit bra! Nu så....... Blev prommis i kväll med:)


Ny vecka, slutar numera tidigt på måndagar å tisdagar samt varannan fredag, skönt! Lovisa var och red, jag var med, mysigt!


//A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards