Alla inlägg den 8 september 2012

Av Annika Skoog - 8 september 2012 21:49

Vilket är skönt, jobbat en vecka till så nu har jag avverkat tre jobbeveckor efter semestern........ Det bara rasslar på:)


Veckan har varit intensiv med alla de nya barnen, som periodvis är "högljudda", men det ska väl ordna sig det med. De blir mer och mer trygga, och deras personlighet kommer fram mer och mer. Planeringsdag på måndag, hoppas vi får mycket gjort! Vi har fått ny chef, efter att ha stått utan sedan 31/3, så är han välkommen, hoppas han stannar länge och att han stöttar oss, samt tar tag i saker och ting. Det behövs, en förskola behöver sin förskolechef som en tydlig och stark pedagogisk ledare. Fick ett positivt första intryck av honom i alla fall!


Barnen har haft lekkompis med sig hem från skolan(Hugo) och Lovisa var med en kompis hem en dag, kul med nya vänner för dem. Lovisa fick lapp hem om något som heter "Skapa & Sjung", hon läste sig till detta och hon tyckte det verkade kul, ingen annan från klassen skulle dit, men det verkade inte bekymra henne. Så första gången var i torsdags, de ska bland annat gå lucia i kyrkan i december.


Jag har promenerat fyra dagar denna veckan på morgonen, runt tre km, det är jag nöjd med. Ska gå i morgon bitti med, så är jag snart inne i detta måste igen!


Dagen har bestått av undanplockning, städ, tvätt, fix, med mera. Farmorn och farfarn var här på mat, farmorn fyllde 70 år i veckan, då var de på Öland.


I morgon kör vi kanske en sväng till IKEA, kuuuul!!


Ha en fortsatt skön helg!

//A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards