Alla inlägg den 22 september 2012

Av Annika Skoog - 22 september 2012 15:31

Är vädret här i dag, trist. Nu är det höst, ja jag kan tycka om hösten, mysigt, mycket tända ljus, mycket mys. Lite så jag längtar till första advent....... Nej det kan gärna vänta lite, även om jag gillar tiden när vi tar fram ljusstakar och stjärnor i fönsterna.


Skrev om pappa häromdagen, tack för alla värmanade ord! Det betyder väldigt mycket för mig. Nu får han näringsdryck om han har svårt för att äta, vilket går lättare för honom och då får han i sig vätska med. Hoppas att det hjälper honom att "tjocka på sig lite". De har koll på vad han stoppar i sig och om han vill äta mer så får han det.


Blev inget simhallen igår, synd men det får bli en annan dag. Vi hade inte sagt ngt till barnen, så det var ingen större skada skedd. Jobbade länge i går och Henrik jobbade över med så det blev sen hemgång med soffhäng efter intagen mat.


Hugo har varit på handboll idag och pappan och barnen blev klippta innan dess. Mamman var hemma och fixade, bäddade rent i säng*4. Torkade golven, hann inte det igår. Har precis kommit hem från stan, handlat och fixat lite. Ser ut att bli en lugn helg, skönt. Lite uppbokade framöver men det är bara kul!


Kommande helger:

Nästa lördag kommer vänner till oss hit, Anki, Simon och barnen, kul och läääängesedan!

Kusinträff i början av oktober, "Perstorpskusinerna"  Micke å Mia kommer hit, det ska bli jättekul!

Sölvesborg helgen efter fre-lör-sön, träffa Karin som är hemma från Skottland, Ritva och Thomas, jag och Ritva firar 25 år som vänner, det får nästan bli lite bubbel...... Kanske träffa Anders och pojkarna, samt mamma och ev. till pappa.

Sen fyller jag år i slutet av oktober, så det blir lite firande här då. Mycket kul som händer framöver!


Ha en fortsatt trevlig lördag!


//A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards