Alla inlägg den 25 september 2011

Av Annika Skoog - 25 september 2011 20:30

Har vi haft idag, vi har får massor gjort här hemma, vädret har varit ljuvligt, rena sommarvärmen.


Hann att få lite röjt här inne på fm, samt tvätta. Chrille kom på fm och hjälpte oss med en sak som skulle muras. Skjutsade barnen till kalas. Jessica kom också hit, och det blev träff utan barn, deras son var också på kalas. Jättetrevlig stund, och ungefär "100 år" sedan vi träffades alla fyra, men det får bli ändring på det framöver bestämde vi.


Trädgårdröj och gräsklipp varvades med besök av Sven och Carina, trevligt! (synd bara att när de kommer förbi håller vi allltid på i trädgården och är helt mögiga, de måste snart tro att vi är riktiga mögtockar :)), samt ett nytt spel som man laddar hem på Iphonen, en s.k app Wordfeud, "alla" spelar Wordfeud. Jag började i går kväll, jag känner mig helt fast:) Detta spel höll jag på med till och från hela dagen, och det är alfapet, som jag har spelat massor som barn, och det passar mig som både gillar att skriva, prata och läsa. Tack Ola för god match :)

Jag vann!!!

Även Krister var här och hjälpte Henrik att få ner grenar från äppleträdet som hänger över husvagnen, irriterande när vi har gäster som får sin nattsömn förstörd av äpplen som ramlar ner på husvagnstaket. Röjt längst ner i trädgården med.


Avslutade söndagen med att laga köttfärslimpa, med egna klyftpotatis, och brunsås, åhh så gott efter en utedag. Ska vika tvätt och packa inför morgondagen, sen ska jag krypa ner. Nöjd med denna dagen, fått gjort massor samt träffat vänner, sånt gillas!!


/A 

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards