Alla inlägg den 2 september 2011

Av Annika Skoog - 2 september 2011 20:47

Är vi inne i nu och det känns nästan som om det varit höst i hela augusti......... Kan ju alltid hoppas att september blir solig och fin.


Utevecka på jobbet, härlig sådan med hyfsat fint väder, bara några regnstänk, men ganska blåsigt. Men, härligt att vara ute, skön trötthet drabbar en på kvällen. Vi har varit på promenad till bland annat "Dammhejdan" och lekplats, vi försköker få ihop gruppen och vi har fått fem barn födda 2007 (höstbarn), och två nya 2006 or, så vi har lite nytt att lära känna.


Lovisa har gått två veckor i skolan och det känns som om det går bra och att hon trivs. "Hoppar" iväg till bussen på mornarna.


Ordnat med byte av simskolegrupp till Hugo & Lovisa, de fått plats  igrupp som börjar 16:45, vi jobbar till 16:30 och hämta i Nybro och Köpingebro och vara tillbaka i stan det går ju inte. Fick plats 17:45 istället, enda kravet var att jag behövde vara med som "hjälpledare". Ja allt för barnen och jag gillar ju att bada, så det är inga problem, vill ju att barnen ska lära sig simma eftersom vi är mycket vid havet.


Körstart i går med kickoff med inhyrd musikpedagog. Nyttiga saker om andning och sångteknik även om det stundtals lät som ett väckelsemöte med tungomål. Kul är också att vi får tillbaka Paula som körledare, som startade vår kör, även om Louise var kanon.


Slutar numera tidigt på torsdagar, igår var barnen och lekte med kompis på em. Torsdagar får bli städdag, skönt att ha det fixat inför helgen.


Helgen blir det kalas, i morgon till mamma som fyllde år i tisdags, och svärmor som fyller på måndag.


Mamma hade varit i Karlskrona och hälsat på pappa, han hade känt igen henne. Han hade en bra dag och han var lugn. Mycket medicin får han, och han är dålig. Hoppas att hans humör är lugnt nu inför en kommade flytt till särskilt boende.


Trevlig helg

/A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards