Alla inlägg den 7 september 2011

Av Annika Skoog - 7 september 2011 21:03

Det kan man ju lugnt säga, samtidigt som det är skönt med rutiner igen, så känns det som om vardagen går sin gilla gång. För att citera Maria (en god vän som jag träffar alldeles för sällan, trots att vi nästan har gångavstånd till varandra): "Vårt hem kan liknas en flygplats, och vi har tidtabellen uppsatt i köket, med olika avgångs och ankomsttider".

Det är skolbussen, och lämning och hämtning, och simskoletider, och simskola med skolan, och gympa etc. etc...... Jag antar att det bara har börjat..........


Kalas i Norje hos mamma i lördags, känns konstigt att bara skriva mamma, känns som om pappa redan är..... borta, och på sätt och vis är han ju redan det, vi har ju förlorat honom, han är någon annan nu, bara skalet på utsidan finns kvar. Mycket tragiskt!

Även Bo & Berit var i Norje och gratulerade, trevligt!


Kalas för svärmor i söndags, dessförinnan var det tvätt som hängde ute, tvätt av duntäcken, som fick tumlas, vi har bara påslakanen under sommaren, men nu börjde det bli lite väl svalt.......... Även gräsklipp, mega långt denna gången med, han fick jobba hårt den gröna maskinen..........


Vi var på föräldramöte i Lovisas skola i måndags, känns lite stort att ha barn i skolans värld nu, och jag har förstått att nu kommer det att gå undan och mindre och mindre ser vi av dem. Jag har följt Lovisa och kompisen Noemi till bussen, och det kändes lite i mammahjärtat, att hon blivit så stor att hon åker buss varje dag till skolan.  Men hon trivs och hon skuttar iväg till bussen, och trivs i skolan och har kul på fritids de dagar hon är där, lite nya lekar och andra sysselsättningar för lite större barn.

Föräldramötet var givande och det kändes positivt, känns som om Köpingebro skola har en väldigt positiv anda. Hoppas det fortsätter så under hela skoltiden för både Lovisa och Hugo.

Kalas även denna kväll för Lovisa och Hugo, för farmors "riktiga" födelsedag var i dag, och de var där och kalasade medan vi var på möte.


Märks att hösten är här, mörknar fort på kvällarna och lite kyligare är det med undantag för vissa dagar som i söndags och i går (tis). Jag som då gillar hösten med tända ljus, hög klar luft, alla färger ute tycker inte att det gör så mycket när det är höst när det ska, dvs nu. Ogillar när  det är höst under sommarmånaderna.


Vi har fått ny chef på jobb, tycker att det är synd att vi inte fick ha kvar Marianne, men omorganisation gjorde att vi fick en ny. Hoppas han är bra, och en stark ledare och är ett bra pedagogiskt stöd, som vår gamla chef. Än så länge har jag bara skakat "tass" med honom.............


Nä får ta och göra lite nytta tilll här, en dusch på det, sen krypa ner under det fluffiga duntäcket (nytumlat).


Ha en fortsatt skön kväll

/A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards