Alla inlägg den 25 juli 2011

Av Annika Skoog - 25 juli 2011 17:11

på detta jäkla vädret. Blir fruktansvärt rastlös, orkar inte tag i saker, och har inte lust att göra någonting........ När jag har semester vill ja ha sol, vara i Nybro, äta lunch under parasollet, sitta på stranden och småprata, barnen ska leka vid vattenbrynet, bada, äta glass och bara känna total avkoppling. Grilla på kvällen, och kanske sitta ute här och bara njuta, och känna att solen har tagit................. Men nu är det väl risk för att man rostar istället för att bli brun, grrrrrrrrrrrr!


Vi bestämde att vi skulle grilla i Nybro i lördags nu när barnens kusiner med föräldrar är hemma från England.........men det fick vi ställa in och grilla hemma i farmor & farfars hus i stället. Nere i Nybro var det full storm och regnet öste ner, värsta hösten. Vi hade en trevlig grillkväll ändå, trots att vi inte kunde vara i Nybro, där vi alla känner total avkoppling.


Nä fy vad jag gnäller........... Men det måste ju bara bli bättre vädermässigt, inte kan man hänga ut tvätt heller, jo jag gjorde ett försök idag, men efter några timmar fick jag hänga in den för det började ju att regna!!!!!!!


Hugo var på kalas i går em, tre timmar, jag är imponerad. Lämnade honom där 12:00, och det skulle hålla på till 15:00. Fullt med ungar överallt, och föräldrarna helt positiva och verkade tycka att det var jätteskoj. 20 barn var det där, och huset var normalstort. Men det hade gått så bra och det hade varit så kul. Jag känner bara puh! Har man kalas hemma och inomhus så känner jag max tio barn.......det räcker. Vi har haft utekalas för våra barn trota att de fyller år på vintern, men det har funkat bra. Hugo var nöjd, och han hade haft roligt och fått goda grillspett!


Nö fy vad jag svamlar om ingenting alls känns det som. Sitter å väntar på att sambo ska komma hem, för det blev bestämt att vi ska äta pizza med "klanen" i Nybro.......... Alltid gott å trevligt!


På återseende

/A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards