Alla inlägg den 26 april 2013

Av Annika Skoog - 26 april 2013 08:35

Känner att allt rullar på, mycket som ska ordnas rent praktiskt efter ett dödsfall. Massaor med papper, avsluta saker, jag som God man ska lämna in sluträkning till överförmyndaren och det har jag en månad på mig att göra.....Ringa skatteverket, banker, försäkringbolag, kommunen.....En del banker gör si och en del gör så, en bank kunde inte skicka fondbesked till mig direkt, utan jag skulle gå in på närmaste bank....En annan bank skickade utan problem fondutdrag till hemadressen. Känner att all luft kommer att gå ur mig när begravningen och bouppteckningen är klara....Att det var så mycket att fixa, samtidigt som man har sin egen sorg att tampas med, den kommer lite i skymundan känner jag.


Förra helgen var det välbehövlig städning, samt kalas för Hugo och hans kompis Samuel. Vi valde att ha det i bowlinghallen i Tomelilla, så lyckat och så nöjda vänner. De leker med samma kompisar, så sex kompisar och sig själva och deras syskan blev tio barn. Mat och glass där, bowling en timme, jättenöjda.


Ledig eftermiddag i måndags, satt och ringde runt överallt och begärde in div. papper som behövdes, avslutat försäkringar, mail med banker etc.......Sedan var klockan mycket och dags att köra till ridskolan, sedan var den dagen gången.


Sedan har det varit långa dagar hela veckan. Utbildning i Naturvetenskap och Teknik, lite tips och ideér. Dock på en ledig eftermiddag....Långa dagar onsdag, torsdag och idag. Mannen har varit på utbildning i Jönköping och kommer hem idag. Jag kan tycka att det är skönt att vara själv några dagar, skulle inte vilja vara ensanstående men några dagar är det jätteskönt. Skrev att fjärrkontrollen e min, jo visst en stund i onsdags, sedan ZZZZzzz och i går kväll somnade jag med barnen i vår sång så det blev inget sappande där inte.


Får se vad det blir i helgen, söndag är det tacksägelsegudstjänst där de läser upp de som har avlidit, så det blir att jag kör upp till Norje, lite papper att hämta och fixa med.


Ha en skön helg!


//A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards