Alla inlägg den 1 april 2013

Av Annika Skoog - 1 april 2013 10:14

Påskdagen i går, trött efter en sen påskaftonskväll, natt. Trevlig kväll här med vännerna Maria, Peter och Thilda. Åt gott och drack gott vin. Eftersom vi skulle sjunga i kyrkan på påsknattsmässa fick det bli 2 glas tidigt på kvällen till maten, ville ju inte komma till kyrkan å känna sig "lurig". Kvällen här gick snabbt, brukar göra det när man har trevligt.

Nära och bra med St. Herrestads kyrka, vi samling lite innan. Detta med påsknattsmässa är nog relativt nytt inom kyrkan, och det är inte som midnattsmässan på julen. Påsken i kyrkan är inte heller så kul med att Jesus korsfästes och den är ju mörk hela påsken fram till tredje dagen.....AnnandagPåsk är det ljusare. Kyrkan var inte speciellt välbesökt om man säger så......Nattvard var det med, så 15 personer var framme och det var ju inkl. kören och kyrvärdar........Lite synd för när vi sjöng "Jesus sista sju ord på korset" från läktaren med en solist och kyrkan helt nedsläkt var det riktigt pampigt, nästan magiskt.


Solen sken och det var riktigt härligt under eftermiddagen. Satt ute på trappan med en kopp kaffe i solen och det var riktigt skönt, hoppas att våren kommer nu och att det inte kommer en enda snöflinga förrän till första advent.


Sommartid har vi ställt om till, vet att jag känt av den timmen de senaste gångerna vi ställt om klockan. Hela dagen var jag trött som jag vet inte vad.........Lite att vi ställt om klockan i kombination med sen sänggång gjorde nog att vi alla var trötta under gårdagen. Vi var hos farmorn och farfarn i går eftermiddag/kväll på ägg, sill, lax och lite annat gott. Vi var lite halvsega allihopa, piggnade till efter att vi druckit kaffe. Trevlig kväll.


Fyradagars jobbevecka, skönt. Vi är lediga idag, solen skiner och det känns härligt. Mannen och sonen ska bli klippta hos farmorn, annars vet jag inte vad dagen bjuder på, förutom ledighet :)


//A



Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards