Alla inlägg den 21 mars 2013

Av Annika Skoog - 21 mars 2013 21:50

Ja vad ska man säga, snö kan väl sammanfatta de senaste tre dagarna........Det har snöat här sedan i tisdags.......Lovat klass två varning i tisdags, snö i kombination med hårda vindar är verkligen inget bra här i Skåne. Skolskjutsarna ställdes in redan i måndags eftermiddag. Visst snöade det i tisdags morse, men inte i klass två.......Vet att det ändrades till klass ett. Gick bra att köra till jobb, men visst blåste det. Vet att det var värre upp mot Tomelilla och ut på Österlen. I tisdags kväll kom snön de varnat för, som det snöade och blåste. Polisen fick dirigera om trafiken utanför vårt, bärgning av lastbil längre upp längs väg 19. Henrik tyckte synd om dem och gick ut 22:30 och bjöd dem på kaffe(de stått där 19:00-23:00)

Inga skolbussar under onsdagen heller, massor med snö och det snöade hela dagen...........Jag gillar snö men inte i mitten av mars, då vill jag ha vår! Påsk nästa vecka, det känns som om det blir en vit sådan, jag som brukar plantera penseér då, men just nu känns det inte så lockande. Ljungen som jag har i utekrukorna ser man inte för all snö.


Igår kväll gick vi "Hälsojoggen", ett 5km lopp där man fick gå eller springa. Vi gick alla från jobbet, en kollegas dotter och hennes kompis hade detta som sitt projektarbete. Klart man ställer upp, startavgiften gick till välgörande ändamål. Det var nog ingen som trodde att vädret skulle bli snöigt, och inte så mycket snö som det har kommit. Vi genomförde loppet, som vanligt för mycket kläder på  mig och som den varmpanna jag är var jag varm om huvudet efter 1km........Förvånad-Jag-Nej!


Blivit fin i håret, klipp och slingor blev det i måndags. Nu känner man sig lite piggare, samt fått lite lyster i det råttfärgade håret, plus att de små grå inte syns!


Helg igen, denna helgen blir lugn. Ladda inför påskhelgen då vi ska träffa vänner/släkt/sjunga i kyrkan/samt vara ledig! Gilla, gilla, gilla!


Nu har det slutat att snöa, alltid något! Helt otroligt, snöat i flera dagar. Lite halvspännande att köra på de skånska småvägarna, mycket vitt blir det!


Fredag i morgon, bästa dagen på veckan!


//A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards