Alla inlägg den 3 mars 2013

Av Annika Skoog - 3 mars 2013 08:40

Solen strålar, Hugo blev uppvaktad med frukost på sängen och paket. Vad härligt att se sina barns glädje när de öppnar sina paket, myser sittandes i sängen och är så glad över att man fyller år. Så idag blir det kalas med farmorn och farfarn med hamburgare och kladdkaka till fika. Hugo beställt, barnen får välja mat vid födelsedagar! Så idag är det Hugos dag, (och Annelis, stort grattis till dig kära vän)


Nu är vi friska, eller så friska som vi kan bli i denna halvgalna familj. Igår var det handboll för Hugo, det är kul att se dem springa runt och ibland ha riktigt bra koll på bollen och bland lite mindre koll. Men det ska vara på lek, de är födda 2006 och fyller sju år under året.......Så med andra ord inte så gamla. Innan handbollen besökte vi mannens favoritaffär.........(han var inte ens med), Kjell och Company. Eller en av mannens favoritaffärer, han har ju många(Biltema, Harald Nyborg, Jula, Claes Olsson med mera). Lovisa tog över min gamla telefon, hon spelar mest spel på den.......men hon ville ha ett annat skal till den, det dög inte med ett blått.Hon ville ha ett bling, bling skal och mamman köpte skal till sin nya telefon och skärmskydd.


Efter det blev det utflykt till Kristianstad, Biltema, MediaMarkt, Jula........Handlade lite småsaker på Blitema till min bil, beställt nya reg. skyltar eftersom de gamla var skavda, så en hållare till en av dem blev handlat bland annat. Present till Hugo handlade vi med, äntligen har han fått Skylanders, spel till Wii. Han blev så nöjd i morse, spelat hos kompisar, och vi har funderat på det ett tag, han ska köpa till fler figurer för sina födelsedagspengar.

Sedan körde vi vidare till Mamma i Norje, en fika och även ett besök hos grannarna. Alltid kul att träffas, Nina med familj och även hennes brors sambo med barn. Samt Annika å Sten. Babbel bubbel och lek med barnen, Hugo och Lovisa gillar små barn, så det blev en stund hos dem. Henrik hjälpte mamma med datorn, samt lite annat fix.....Tiden gick och efter att Henrik sågat till en skärbräda till mamma, så blev klockan så mycket och barnen ville se Melodifestivalen så det blev pizzakväll hos mormor med sen hemfärd, men det gjorde inget. Så nöjd med bilen, åker väldigt skönt längre sträckor.


Ha en skön söndag kära vänner, här blir det kalas!


//A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards