Alla inlägg den 20 februari 2013

Av Annika Skoog - 20 februari 2013 14:31

Ledig onsdag......Hugo la sig på soffan framför TV'n i morse och klagade på att han frös.......Jodå 38,6 i feber. Där har han legat/sovit om vartannat, stackarn. Så typiskt när vi är lediga alla fyra. Tänkte att vi kanke skulle hitta på något på eftermiddagen idag, men är man sjuk så kan det vara skönt att ha mamma hemma. Hoppas på bättring i morgon!


Jag var på banken i förmiddags, nu har jag fått lån så nu är jag taggad att köpa bil.......Vi skulle åkt in till stan alla fyra om inte Hugo fått feber. Nu står det mellan en Citroen C8 eller Renault Grand Scenic, båda sjusitsiga om man vill, eller går de bakre sätena att ta bort och man får större bagage. Men trots att det är kul med "ny" bil så känns det alltid lite oroligt att man återigen satt sig i lite skuld. Mitt CSN är slutbetalt vid årsskiftet, så då har jag "bara" billån. Men men bil är ett måste, så nu ska jag inte tänka så. (Huslån me såklart, men det har väl alla husägare om man inte är otroligt pengastark). Ska i alla fall provköra C8'an med, för att sedan bestämma vilken som är skönast att köra. Scenicen har blivit vald till årets familjebil flera år i rad.......C8'an har skjutdörrar på båda sidorna vilket är ett extra plus. Hoppas kunna komma ut och provköra snart, nu när jag fixat lån. Behöver egen bil nuuuuuu :)


Ledig i morgon med, hoppas att Hugo är bättre. Barnen är laddade för kalas på lördag, och vi med! Håll tummar och tår för en frisk Hugo! samt en liten tumme för bilköp inom några dagar!


//A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards