Alla inlägg den 19 februari 2013

Av Annika Skoog - 19 februari 2013 15:21

Har barnen, pappan är ledig hela veckan och jag är ledig onsdag å torsdag. Vi får se vad vi hittar på, Hugo är fortfarande förkyld och seg. Men det finns ju otaliga aktiviteter att gå på under lovet. Lovisa var och red  i vanlig ordning i går. Sedan var de med pappan och farfarn i garaget under fm. Lovisa har heldag på "Skapa och Sjung" på torsdag och sedan ska hon och en kompis prova friidrott på lördag. Hugo har inte hittat något som han vill göra.

Hoppas att Hugo piggnar till, har i alla fall ingen feber,´men man kan vara trött ändå.


Tänkte jag skulle ta tag i detta med bilköp........Besök på banken i morgon för att prata med vår bankkvinna hur mycket man kan tänkas ha råd med, jag har väl i mina beräkningar ungefär hur mycket jag är beredd att låna, men jag vill gärna diskutera igenom detta med lån och amortering. Hur det än är, ska det bli kul med "ny" bil, men jag känner ju litegrand att alla bilköp är en förlust men bil måste jag ha. Den jag lånar nu känner jag att jag inte kan sätta mig och köra längre sträckor med, och det måste vara en bil som funkar. Jag kollar vidare på Blocket, och där finns en del intressanta bilar, får se hur det går. Hoppas att det snart står en "ny" pärla här.


Lördag ska vi fira våra barn, brukar ha kalas för släkten (Mormor, Min syster och kusínerna, Farmor coh Farfar och Krister). Lite mat, tårta och allmänt trevligt brukar det bli. Kalas i Växjö i nästa månad för att fira Systern min och Systersonen.......Alltid kul att träffas! Härligt att höra och se min syster så glad och lycklig som hon är nu!


Ja vi går mot ljusare tider, märks mycket på både morgonen och kvällen, härligt! Dessa månader har gått snabbare än väntat, och lättare, vilket är skönt!


Har inte skrivit så mycket om pappa, han hade varit pigg när mamma varit där de senaste gångerna. Känns som om hans sjukdom står ganska stilla just nu. Har inte blivit så mycket sämre, Allt hände nog Juli 2011-December 2011. Sedan går sjukdomen upp och ner, som jag skrivit innan med sämre och bättre dagar. En vän till svärföräldrarna dog i början av februari, han var sjuk i Alzheimers..........Lite äldre än pappa, jättetragiskt och sorgligt för hans familj/vänner. Men också en påminnelse om att pappa med är dement, hur länge har han kvar? Det känns hemskt att känna så men tanken finns där, denna mannen har haft sin diagnos så lönge jag har varit tillsammans med Henrik (11år....), pappa fick sin demensdiagnos sent, men många tankar finns när en sådan sak drabbar någon man vet om......... Nä nu får vi tänka positivt här, att pappa varit pigg den senaste tiden är positivt.


Nä nu får det bli lite dammsugning här, nödvändigt ont....


Ser fram emot två ledig dagar :)


//A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards