Alla inlägg den 7 februari 2013

Av Annika Skoog - 7 februari 2013 10:24

Ligger vi i alla fyra, eller kanske inte Hugo men han börjar hosta och är lite seg. Känner att detta inlägget kommer att bli ett gnälligt sådant, känner att min blogg är överlag positiv, men är man sjuk får man lov att vara lite gnällig.


Skönt att vi sällan är sjuka får jag tänka i detta, och sedan jag fick barn har jag knappt haft feber(jag blir totaldäckad då, fråga mamma). Barnen hade väl en sjukdomstid när de precis börjat i förskolan, en klassiker. BVC sköterskan berättade att under barnets tre första levnadsår kan de få en förkylning i månaden....... Efter det har de inte varit så mycket sjuka och inte vi heller. Jag har kanske bra immunförsvar eftersom jag ständigt utsätts för virus i olika former, förkylning, magsjuke mm.


Detta började i söndags, Lovisa fick feber och däckade under em på soffan.........Hugo kräkte en gång i helgen, men åt efter det så det var väl hans äta fort/för mycket som gjorde att det kom upp igen. Men Henrik var hemma med dem under måndagen och Lovisa var feberfri och Hugo var pigg, ja det var han redan under  lördag och söndagen.

Skolan på tisdagen, Lovisa pigg under skoltiden, Hugo kräkte efter maten, lärare ringde......Enligt henne hade det blivit stressigt under maten, säger du till Hugo att snabba sig gör han det, men hans mage fixar inte det så det kommer upp igen, vilket vi har berättat....... Henrik hämtade en cyklande lekande Hugo i skolan.......Han ringde till mig på jobb och beställde Thai mat....... Inte så mycket magsjuka där inte......Jaja nog om det. Lovisa följde med en kompis hem, men kom hem med feber. Jag började få frossa under eftermiddagen och på kvällen hade jag feber, ogilla!! Hugo var dock pigg.....


Hemma i går, mannen med dålig och vi har alla typiska influensasymtom, ont i kroppen, feber, äckelhosta, förkylda, allmänt slöa och matta. Igårkväll hade jag 39,6 i feber, då är man inte så kaxig..... Natten var härlig=not! Svettades/Frös och med båda barnen i sängen som inte kunde sova, ont i kropp/mage/feber mm. Idag blir det en slappedag i soffa/puffar, vi får kurera oss helt enkelt! Där är inte så mycket att göra åt det. Både positivt och negativt att vara sjuka alla fyra, praktiskt för antagligen har vi vårt gjort nu.......Men tufft när man måste fixa mat, vi klarar ju oss men barnen måste ha mat. Laga mat i omgångar, lägga sig, sedan ta hand om disk, just nu är jag extra tacksam för diskmaskin..........


//A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards