Alla inlägg den 4 februari 2013

Av Annika Skoog - 4 februari 2013 15:26

Är rätt skönt, mannen vabbat idag och barnen är pigga och feberfria så det blir skola i morgon. Skönt! Men jag kan ändå tycka det är synd om Lovisa, som hon sett fram emot Ljusmässan igår, hon hade övat och övat, hon och en till tjej skulle sjunga en vers själv, och Lovisa skulle läsa en text, hon har gått här hemma och övat, och läst så fint. Sen blir det ingenting alls, hon bestämde pizza i går, men hon orkade bara äta en mini bit, samt kladdkaka. Den fick vi äta i dag i stället för idag är de pigga. Hugo var krasslig och kräktes en gång i helgen, men åt bra hela tiden.......Så det var nog bara sånt han får om han äter för snabbt eller för mycket.


Avbokade ridningen i morse eftersom Lovisa var hemma idag, så det har varit en skön eftermiddag, vi är alla hemma och lite fika fick det bli.


Jag är klar med min redovisning som God Man, som ska skickas in till överförmyndaren, jippi!! Ni som följt mig och då jag "beklagat" mig över den, och över alla siffror som inte lyckas bli rätt, och årsbesked, inkomstuppgifter osv. Nu stämmer de summor som ska stämma(det slår på 1 krona), funderar på att tejpa fast en enkrona i redovisningen just för byråkratin och myndigheter är som den är (och kanske för att vara lite rolig).......Visst jag förstår att det måste finnas regler för att det finns de Gode Män som förskingrar pengar, men jag kan ändå tycka att vissa grejer inte behöver vara så tillkrånglade. Jag som verkligen inte är någon ekonom, eller har mattetänk(min styrka är den språkliga sidan), känner mig mycket NÖJD med att ha fixat denna redovisningen och att den stämmer! Skickar med 20 bilagor och fakturakopior för hela 2012, ja något ska hon ju ha att göra :) Hon ska inte komma och säga att jag inte är noggrann i alla fall. Hade varit spännande att räkna på hur många timmar jag lagt på redovsningen, ja nu är den klar ialla fall!


Härligt är inne i februari, nu går det mot rätt håll, det märks på mornarna och kvällarna att det har blivit ljusare ute, gillas!


//A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards