Alla inlägg den 12 augusti 2011

Av Annika Skoog - 12 augusti 2011 15:49

Vecka 32 brukar vara varm, solig och skön. Vecka 32, 2011 måste nog gå till historien som sämsta sommarvädret................... Fy f-n vad jag är tje på detta vädret. I måndags var det i och för sig hyfsat, det blåste lite, men det var soligt!


Susanne (syster) å hennes barn Sebastian och Isabell brukar gästa oss under denna veckan, i år  var de här för tredje året och då är det en tradition........ Det blev bad i havet i måndags i höga vågor för barnen. Senare när vi skulle köra hem och starta grillen började det att regna :(  Fick göra mat  i ugn, det gick bra. Men det har inte blivit något av att sitta ute länge på kvällen, med ett glas vin för det har regnat hela veckan, och kallt har det också varit. Inget grillande heller har det heller blivit, till allas besvikelse.


Tisdagen hade vädergudarna lovat REGN och då packade vi bilen och körde till Tyskland. Det regnade rätt bra periodvis när vi körde genom Danmark. Åkte över Rödby-Puttgarden och fyllde på våra förråd lite grand och barnen handlade godis. Vi tog denna dagen som en utflykt.


Onsdagen, ja det kom regn och det blev en tur in till Ystad, åkte Lilla Tåget, gick och fikade, fyndade på rean, och var på Ohlssons basar. Hem och gjorde mat, satt och pratade, barnen lekte och kollade film.


Tordagen regnade det också, och då körde vi till Bo Ohlssons och Ingelsta kalkon. Avslutade med lite mat å vin, dock inne........


Idag fredag har de åkte vidare till Blekinge/ Norje för att hälsa på mormor. Vi har haft trevliga, mysiga dagar, trots att vädret inte har varit till vår fördel. Inte kunnat sitta ute en enda kväll känns lite som om att sommaren är slut.........


Vi har planer på att köra till mamma nästa vecka, hjälpa henne litegrand. Pappa är kvar i Karlskrona i väntan på ett särskilt boende, och för närvarande finns det inga lediga platser. Hoppas att det snart löser sig.


Ska slappa ikväll, lite tomt är det utan Susanne och barnen. Dricka ett glas vin och kolla på Allsången från i tisdags.


Trevlig helg :)

/A


Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards