Alla inlägg den 7 augusti 2011

Av Annika Skoog - 7 augusti 2011 22:03

Ja redan i torsdags blev det kräftor (bland annat), då vi var på Löderups Strandbad och firade farfarn som fyllt 70 år. Han fick det i present av oss och Henriks syster med familj. Gott gott, lax och skaldjursbuffé. Barnen åt kräftor och räkor som de aldrig ätit innan, likaså vi. Gott och kan rekomenderas.


Fredag reg n= städdag, nödvändigt ont! Men det måste göras.


Farmorn och farfarn hade bestämt att de skulle gå på cirkus med barnbarnen, och äta på Jakten innan. Stor lycka!! I sista stund ville inte Lovisa följa med....... så hon och jag åkte och handlade och hämtade kinamat.


Lördag, solen sken, härligt så det blev lunch vid fiskebodarna. Gott, gott. Lite mulet på eftermiddagen, men inte kallt. Regnmolnen såg hotfulla ut, sms till Anneli om vi skulle äta kräftor på stranden eller inte. Vi gjorde det förra året och då var vi på stranden, mysigt. Men vi bestämde att vi skulle äta hemma hos dem istället. Hem gjorde oss i ordning, barnen sova hos farmorn och farfarn i husvagnen. Jättefint väder när vi kom hem till Micke och Anneli, lite typiskt tänkte vi. Men en jättetrevlig, mysig kväll hade vi, många skratt och goda pajer, ostar och Annelis egengjorda päronmarmelad med ingefära, såååå gott till ostarna. Lite öl, en snaps, och rosévin. Kom en liten skur på kvällen, men vi satt under parasollet, så det var lugnt. När vi drack kaffe öppnade himlen sig och det åskade å blixtrade. Tur att vi inte var på stranden.................................... Blött blött , ca 45 min strömavbrott......


Idag har vi hämtat barnen hos F& F, handlat lite, klippt gräs, tvättat husvagn, bäddat husvagn. I morgon kommer Susanne, Isabell och Sebastian, tjohooo!!


Bara två semsterveckor kvar, ogilla.........


/A



Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards