Alla inlägg den 19 augusti 2014

Av Annika Skoog - 19 augusti 2014 21:49

Efter denna fantastiska sommar tog det emot att börja jobba igen i går, fem veckors ledighet gör att man kommer i helt andra gängor, lite mer slappt och ledigt, inga tider, inga rutiner, bara varit. Därför är det bra för alla med vardagsordning igen. Mannen semester även denna veckan  och barnen börjar skolan i morgon, Hugo 2:an och Lovisa 3:an, tiden går...... Jag är ledig i morgon, även om barnen tycker att vi inte behöver vara med på skolstart mer, så kan det vara skönt att vara ledig och börja med fyra dagars vecka. Nytt bussbolag med, samt nya chaufförer, vi var så nöjda med Lars å L-G som körde, stenkoll på barnen och var jättetrevliga. Får väl kolla lite vem de nya chaufförerna/chauffören är, men det blir säkert bra, även om vi ville ha de gamla kvar.


Vi åt kräftor i lördags, gott och trevligt. Det blev inte ute, synd men vädret kändes för riskabelt och det var ganska blåsigt, så vi träffades hemma hos Anneli och Micke, gick ju bra det med. Det blev en sen kväll, barnen sov hos farmorn och farfarn i husvagnen. Söndagen var bara tradig och regnig, vi körde till Löderups strandbad och åt smörgåsbord, gott och sprängmätta. Hem och bäddade ner oss i soffan med film, sedan jag med Zettan och Fischers Podcast.


Vädret denna veckan har ju varit höstligt, blåst och regn och kallt, brrrrr. Hoppas det blir lite bättre, även om den tropiska värmen inte kommer tillbaka.


Höstermin, nya barn, nya uppstarter och snart körstart med Sångfest i Öved med Vocal Six, de charmiga männen som sjunger helt A capella, längtar. Sedan ska vi ha egen konsert i Öja, Kura Skymning med blandade favoriter, med oss är Kennet och Björn på gitarr å bas.


Allt gott

//A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards