Alla inlägg den 12 augusti 2014

Av Annika Skoog - 12 augusti 2014 15:48

Oj vad fem veckors ledighet går fort, men vi har haft en alldeles underbar sommar. Helt underbara fina soliga veckor, ska absolut inte klaga. Kan jämföra den med sommaren 1994, inte en enda mulen dag på fyra semsterveckor. Vi var på stranden varje dag, jag och en kompis Pia skulle åka på glasbruksrunda en mulen/regnig dag på semstern men det blev aldrig mulet på dessa fyra veckor och ingen glasbruksrunda.


Vi hämtade ialla fall hem en nöjd Lovisa efter tre dagars scoutläger i onsdags, kändes som om hon var stolt över sig sig själv när hon stannat kvar efter vi pratat i telefon på tisdag kvällen. Lägerbål, med sånger och en del av sångerna var samma som när jag en gång var scout på det tidiga 80-talet. Lite nostalgi, sjöng med i sångerna. Vi stannade inte hela lägerbålet, utan körde hem, packade upp, och laddade tvättmaskin och Lovisa tog en dusch och kröp ner i egna sängen.


Torsdagen förra veckan spenderade vi på Tosselilla med Anders, Melker och Kasper. Vi bestämde detta redan i våras att vi skulle åka dit tillsammans. Lagom med folk, inga köer, en mycket trevlig dag.


Liten släktträff i Nybrostrand vid Fiskeludan blev det med i fredags, släktingar till farmorn, farfar gjorde fläskpannkaka, gott, gott, bad och kaffe på bänken i månskenet, magiskt.


Helgen har det inte varit något strandväder direkt, vi var och badade en stund i lördags em ändå, jättehöga vågor, härligt.


Haft Sölvesborgsgäster i dagarna två, Ritva, Hannes och Elvira kom i går för att spendera en dag på stranden, blåsigt med härliga vågor. En mysig kväll med vin och grillat och massor med prat. Lite bad innan de körde hemåt i dag.....


Hoppas de sista dagarna bjuder på fint väder, lördag dags för årliga kräftskivan med Micke och Anneli, hoppas på en solig kväll.


Allt gott!

//A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards