Alla inlägg den 8 september 2013

Av Annika Skoog - 8 september 2013 22:51

Ja nästan långhelg eftersom jag slutade redan 12:30 i fredags?
Hann hem och sätta mig en stund i solstolen innan jag mötte barnen vid bussen. Njöt i solen under eftermiddagen, och senare framåt halv fyra körde vi, jag å barnen till simhallen(mannen var på Bornholm med jobb). Jag tänkte att vi ska försöka köra och simma/bada tre av fyra fredagar i månaden, den sista fredagen jobbar jag till 17:00 och då blir det sent med simhallen. Simträning för speciellt Hugos del så han håller i gång sin simning men lek med. Rätt skönt att vara där fredag em/kväll för det är inte så mycket folk. Medan barnen badade i mellan och lite i den stora simmade jag 1000 meter, det var längesedan. Hugo simmade drygt 75 meter i stora bassängen, stolt!!

I går lördag var jag och Lovisa med Hugo på handbollsträning, därefter blev det shopping på stan nya jeans å en tunika, samt favoritlotionen och lunch på stan. Hem och satte mig med en kopp kaffe i solen så skönt!
Körslaget på TV, ett av höstens bra program är här....

I dag söndag har dagen gått i ett...... Lite plock å fix på fm. Samling i St. Köpinge kyrka 11:30 för sång med körerna. Välkomstgudstjänst för nya kyrkoherden i vår församling Carina Wallace, då vi skulle sjunga några sånger.......... In i kyrkan stegade den ene "prällen" efter den andre, totalt 9!!! Präster, en biskop, kontraktsprostar, präster med mera...Detta tog ju en stund, nattvard med. Hemma under eftermiddagen då kom Henrik och barnen hem efter att Lovisa börjat på basketträning och Hugo ville också vara med! Då har Hugo handboll på lördagar och basket på söndagar. Lovisa har Skapa å Sjung på torsdagar å basket på söndagar, det blir bra!
Energi i dag, vi slipade köksbordet ett gammalt syrabetsat fullt med massa hack som jag är fruktansvärt trött på. Nu är det avslipat och skivan är grundmålad, nu ska det bli vitt, vitt, vitt!

/A

Presentation

Klocka

Väder

klart.se

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok

RSS

Snö

Snöflingor










Snöflingor











Ovido - Quiz & Flashcards